PalloTV - AC Oulu ja Gnistan vaihtavat pelaajia - Mosan asemasta epäselvyyttä

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.07.2022

AC Oulu ja Gnistan vaihtavat pelaajia – Mosan asemasta epäselvyyttä

Oululainen sanomalehti Kaleva kertoo Mosan siirtyvän Seinäjoelle.

AC Oulu ja Gnistan vaihtavat pelaajia. Alkukaudesta pirteästi esiintynyt härkämäinen hyökkääjä Onni Suutari siirtyy oulunkyläläisten riveihin. Brasilialainen laitahyökkääjä Lucas Morais matkaa vaihtopaketissa toiseen suuntaan. Suutarin sopimus Gnistanin kanssa kattaa loppukauden, mutta Morais on tehnyt kertaheitolla vuoteen 2024 yltävän paperin AC Oulun kanssa.

Morais, joka kulkee myös taitelijanimellä Luquinhas, tuli Suomeen ja Gnistaniin kesken kauden 2020. Sitä ennen hän pelasi norjalaisessa Kongsvinger IL:ssä kesästä 2018 lähtien. Euroopan maaperälle Morais tuli Rio de Janeiron osavaltion pääsarjaseurasta Tigresistä.

Morais ehti edustaa Gnistania 39:ssä Ykkösen ja viidessä Suomen Cupin ottelussa. Hänellä on tilillään yhdeksän Ykkösen maalia, joista kolme on syntynyt tällä kaudella.

Suutari lähetetään Gnistaniin hakemaan peliaikaa sekä kehittymään niin pelaajana kuin ihmisenä. Lainasiirrolla haetaan pelaajalle valmiuksia taistella isommista minuuteista AC Oulun ensi kauden ryhmässä. Suutari oli mielenkiintoinen ja toivottu nimi Gnistanin päässä.

Suutarin, aiemmin Gnistaniin lainalle menneen Lasse Ikosen ja Moraisin siirrot ovat osa kolmikantasopimusta, jossa ovat mukana AC Oulu, IF Gnistan ja Rovaniemen Palloseura.

Mostagh Yaghoubi siirtymässä Seinäjoelle?

Oululainen sanomalehti Kaleva on julkaissut tänään uutisen, jonka mukaan AC Oulun tähtipelaaja Mostagh Yaghoubi olisi siirtymässä SJK:hon. Seurat eivät ole ainakaan vielä tiedottaneet siirrosta. Kalevan tavoittama pelaaja on kiistänyt lähtevänsä Seinäjoelle.

Kalevan mukaan siirron takana ovat tulehtuneet välit, jotka eivät ilmeisesti ole kevään nokkapokan jälkeen parantuneet. Yaghoubi puuttui keväällä AC Oulun kokoonpanosta päävalmentaja Ricardo Duarten kanssa tapahtuneen riitelyn vuoksi. Silloin poissaolo verhottiin pitkään fyysisen loukkaantumisen syyksi, kunnes hyllytys vuoti julkisuuteen.

Yaghoubi on ollut myös viime aikoina pois AC Oulun riveistä - seuran mukaan harjoituksissa tulleen vamman vuoksi.

Yaghoubin kerrotaan olevan rahallisesti AC Oulun historian kovin satsaus. Hän on pelannut seuran paidassa vain kuusi liigaottelua.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia