PalloTV - HJK:n naiset uuteen komentoon - Heinonen ottaa Klubi-laivan ruorin
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.10.2022

HJK:n naiset uuteen komentoon – Heinonen ottaa Klubi-laivan ruorin

Uusi päävalmentaja palkattiin omasta organisaatiosta.

HJK:n naisten ja sen päävalmentajan Jonne Kunnaksen polut erkanevat kauden jälkeen. Kunnas ilmoitti jo kesällä seurajohdolle, että tämä kausi jää hänen viimeisekseen HJK:n valmentajana. Vetovastuun ottaa Arttu Heinonen, joka löytyi päävalmentajaksi omista joukoista.

Heinonen on ollut HJK:n valmennuksessa mukana jo neljä vuotta. Hän oli apuvalmentajana voittamassa Suomen mestaruutta kaudella 2019. Klubin valmentajana toimi tuolloin Joonas Rantanen, joka on nykyisin miesten puolella Ykkösessä pelaavan Gnistanin käskijä.

Heinosen tehtäviin HJK:ssa on kuulunut talenttivalmennus ja tällä kaudella erityisesti U18 -akatemiajoukkueen luotsaaminen. Aivan ilman kokemusta Heinonen ei tartu HJK:n peräsimeen. Viime kaudella hän oli pitkään päävalmentajan sijaisena, kun Kunnas oli sairaslomalla.

Muu valmennusryhmä julkaistaan lokakuun aikana.

Kunnaksen kolmivuotisen pestin aikana HJK sijoittui kahdesti neljänneksi Naisten Liigassa ja Kansallisessa Liigassa. Tämä kausi päättyy hopeamitaleihin sekä sarjassa että Suomen Cupissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: