PalloTV - Ala-Myllymäki palaa kaksivuotisella paperilla Ilvekseen
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.01.2023

Ala-Myllymäki palaa kaksivuotisella paperilla Ilvekseen

Italian keikka Venezia FC:ssä ja U.S. Triestinassa kesti hieman yli kaksi vuotta.

Keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäki palaa kasvattajaseuraansa Ilvekseen kaksivuotisella sopimuksella. Ala-Myllymäki vietti viimeiset kaksi vuotta Italiassa, jonne hän siirtyi tammikuun siirtoikkunassa 2021. Ala-Myllymäen pelaajaoikeudet ovat Venezia FC:llä, mutta hän on pelannut viimeksi lainasopimuksella Serie C:ssä U.S. Triestinassa.

Ala-Myllymäki juoksi ensimmäiset askeleensa liigaviheriöillä kaudella 2015. Hän pelasi Ilveksen paidassa kuusi vuotta aina kauden 2020 loppuun saakka. Ala-Myllymäki ehti edustaa Ilvesta 163 liigaottelussa, joissa hän teki 38 maalia. Tätä ennen hän pelasi Ilveksessä myös Ykkösessä.

Sikäli mikäli Ala-Myllymäen kommentteja on uskominen, kaksi vuotta Italiassa eivät ole sujuneet pelaajaa miellyttävällä tavalla.

– Tässä vaiheessa uraa halusin päästä paikkaan, jossa minuun uskotaan ja luotetaan. Suhde Ilvekseen on sellainen, että Ilves on minulle aina ykkösvaihtoehto Suomessa. Ilves osoitti jo syksyllä haluavansa minut takaisin ja neuvottelujen aikana tulin vakuuttuneeksi siitä, että Ilves on minulle paras vaihtoehto, Ala-Myllymäki sanailee Ilveksen verkkosivuilla.

Myös taustahenkilöt huokuvat innokkuutta sopimuksen julkistamisen jälkeen.

– Pitkä neuvotteluprosessi on nyt saatu onnellisesti päätökseen. Pelillisesti hän tuo meille erittäin paljon osaamista ja johtajuutta. Koko seurayhteisölle oman pojan paluu on varmasti iso asia. Jokainen Ilvestä ja Veikkausliiga seurannut henkilö varmasti tietää hänen taitonsa ja tasonsa, Ilveksen urheilutoimenjohtaja Toni Hevonkorpi kommentoi seuran verkkosivuilla.

Päävalmentaja Toni Kallio on urheilutoimenjohtajan kanssa samoilla linjoilla.

– Laurin kohdalla ei varmaankaan tarvitse kertoa, mitä hän joukkueelle tuo. Hän oli taitava pelaaja täältä lähtiessään ja nyt hän palaa kokeneempana takaisin. Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan monessa roolissa eri keskikentällä. Hän antaa meille ominaisuuksillaan mahdollisuuden eri variaatioiden käyttämiseen keskialueella.

Artikkeliin liittyviä aiheita: