PalloTV - Tie vie kasvattajasarjasta ulkomaille - Hoskonen siirtyy Klubista Puolaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.01.2023

Tie vie kasvattajasarjasta ulkomaille – Hoskonen siirtyy Klubista Puolaan

Transfermarktin mukaan Cracovia on maksanut 250 000 euroa siirtokorvausta.

HJK:n toppari Arttu Hoskonen siirtyy Puolan pääsarjaan Ekstraklasaan. Hänen uusi seuransa on MKS Cracovia, jossa Huuhkaja-hyökkääjä Benjamin Källman pelaa myös. Hoskosella oli sopimus HJK:n kanssa, mikä tietää siirtokorvausta helsinkiläisseuralle. Transfermarktin tietojen mukaan Cracovia olisi maksanut Hoskosen sopimuksen purusta 250 000 euroa.

Hoskonen ehti pelata vain yhden kauden HJK:ssa. Sitä ennen hän edusti pitkään FC Interiä. Hoskosella on allaan seitsemän pelikautta Veikkausliigassa, joiden aikana hän ehti pelata 116 pääsarjaottelua.

Hoskonen lähtee intoa puhkuen kohti uusia kuvioita.

– Olen erittäin innoissani uudesta haasteesta urallani ja odotan jo ensimmäistä peliäni Puolassa, Hoskonen kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

– Haluan kiittää HJK:ta ikimuistoisesta kaudesta, jonka saimme yhdessä kokea.

Hoskonen on tuorein esimerkki pelaajasta, joka ponnistaa Euroopan mittakaavassa kasvattaja- ja pelaajakehityssarjana toimivasta Veikkausliigasta isompiin ympyröihin. Uudempana ilmiönä on se, että pelaajista maksetaan jopa tuntuviakin korvauksia. Ei tarvitse mennä kauaksikaan, kun pelaajat vietiin suomalaisista seuroista ilman sopimusta ja ilman korvauksia.

Artikkeliin liittyviä aiheita: