PalloTV - Miika Koskela siirtyy AC Oulusta Norjaan - Tromsö IL maksaa siirtokorvauksen
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.03.2023

Miika Koskela siirtyy AC Oulusta Norjaan – Tromsö IL maksaa siirtokorvauksen

"Tavoitteena on mahdollisimman nopeasti murtautua pelaavaan kokoonpanoon ja vakiinnuttaa paikka avauksessa", Koskela kertoo.

AC Oulu ja norjalainen Tromsö IL ovat kertoneet tänään pelaajakaupasta. AC Oulun 19-vuotias toppari Miika Koskela siirtyy norjalaisseuran palvelukseen peräti neljän vuoden mittaisella sopimuksella. AC Oulu saa siirrosta korvauksen. Suomalaiseen tapaan siirtokorvauksen suuruudesta ei ole tietoa, mutta Transfermarkt on määritellyt Koskelan arvoksi 150 000 euroa.

Koskela on pelannut koko aikuisuransa ajan AC Oulun organisaatiossa. Ensimmäiset kosketuksensa miesten peleihin hän sai seuran reservijoukkueena toimivassa OLS:ssa kaudella 2019. Samana vuonna hän debytoi myös AC Oulussa pelaamalla puolisen tuntia kotiottelussa FC Hakaa vastaan elokuun lopussa.

Koskelan juniorivuosien seuroja ovat Ajax Sarkkiranta, ORPA ja OLS. Hän on pelannut säännöllisesti myös Suomen nuorten maajoukkueissa.

– Tavoitteena on mahdollisimman nopeasti murtautua pelaavaan kokoonpanoon ja vakiinnuttaa paikka avauksessa. Tiedän, että oma taso riittää, mutta en ota liikaa paineita. Tavoitteena pidemmän päälle on nousta joukkueen ja sarjan parhaimmistoon, ja sitten siirtyä taas eteenpäin kohti isompia Euroopan kenttiä, Koskela kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan AC Oulun tiedotteessa.

Valokuva: Kari Väre/arkistokuva

Artikkeliin liittyviä aiheita: