PalloTV - AC Oulun keskuspuolustus harvenee - Seura pakotettiin hätäapuun
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
12.04.2023

AC Oulun keskuspuolustus harvenee – Seura pakotettiin hätäapuun

KuPS lainaa Tony Miettisen kolmen kuukauden sopimuksella.

AC Oulun keskuspuolustus on käymässä ohkaiseksi. Seura kauppasi nuoren lupauksensa Miika Koskelan Norjaan ja oululaisten uusista tulokkaista Alexander Forsström on joutunut telakalle. Tilanne pakotti AC Oulun lainamarkkinoille, josta seuran avuksi löytyi KuPS:n sopimuspelaaja Tony Miettinen. Miettinen siirtyy oululaisten vahvuuteen kolmen kuukauden ajaksi.

Miettinen on pohjoissavolaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hän aloitti pelaamisen Siilinjärven Palloseurassa, mutta vaihtoi Kuopion Palloseuraan jo nuorena. Miettinen kävi hakemassa kansainvälistä oppia kahden kauden ajan, jotka hän vietti tanskalaisen FC Nordsjællandin organisaatiossa.

Miettinen palasi Kuopioon viime kaudeksi, mutta peliaika liigatasolla jäi vähiin. Miettinen pelasi vain neljässä Veikkausliigan ottelussa, mutta toisaalta pääsi tositoimiin Konferenssiliigan karsinnoissa. Pääosan otteluistaan hän pelasi Kakkosessa edustaen KuPS:n akatemiajoukkuetta.

Lainan lisäksi KuPS kertoi uudistaneensa Miettisen pelaajasopimuksen. Osapuolet ovat jatkaneet sitä kauden 2024 loppuun saakka.

Artikkeliin liittyviä aiheita: