PalloTV - Oikukas tai onnekas arpa pyörähti

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.05.2023

Oikukas tai onnekas arpa pyörähti

Suomen Cupin miesten kilpailun 4. ja naisten kilpailun 3. kierros arvottiin tänään.

Suomen Cupin seuraavien kierrosten otteluparit arvottiin tänään. Miesten 4. ja naisten 3. kierroksen otteluparit nousivat arvontakulhosta suorassa lähetyksessä.

Miesten 4. kierroksen otteluparit arvottiin neljässä maantieteellisesti painotetussa korissa. Liigacupin menestyksen perusteella AC Oulu ja FC Inter saivat palkinnoksi huilivuoron cupin 3. kierrokselle. Ne tulivat nyt mukaan arvontaan. Eurosarjojen karsintoihin osallistuvat FC Haka, FC Honka, HJK ja KuPS tulevat mukaan vasta 5. kierroksella.

AC Oulu ja SJK ovat liigaseuroista ainoat, jotka arpa heitti vastakkain. Joukkueet kohtaavat Seinäjoella. Muut liigaseurat saavat vastaansa Kakkosen tai sitä alempien sarjojen joukkueen. FC Lahdella lienee eksoottisin vastustaja - Nelosessa pelaava Kypärämäki Rangers.

Arpaonni suosi pääosin myös Ykkösen joukkueita. Ainoa "kova" ottelupari on MP - JJK Jyväskylä. Muutoin jatkossa olevat Ykkösen joukkueet mittelevät alempisarjalaisia vastaan.

Ottelut on pelattava 17. - 21. toukokuuta välisenä aikana. Ne ottelut, joissa on mukana Veikkausliigan tai Ykkösen joukkueita, pelataan keskitetysti 17. toukokuuta.

Alempisarjalaisella on kotietu.

Kansallisen Liigan seuroja mukaan arvontaan

Osa pääsarjaseuroista tuli mukaan naisten Suomen Cupin 3. kierroksen arvontaan. Talvella pelatun Kansallisen Cupin neljä parasta saivat vapaavuoron ja tulevat arvontaan vasta 5. kierrokselle.

Kovin urakka on FC Hongalla ja Ilveksellä, jotka saavat vastaansa Ykkösessä pelaavan joukkueen. FC Honka kohtaa FC KTP:n ja Ilves mittelee jatkopaikasta oman reservijoukkueen kanssa. Sama kohtalo oli myös HPS:llä, jonka kakkosjoukkue pelaa Kakkosessa.

PK-35 Vantaa saa vastaansa EPS:n U18-joukkueen ja Helsingin kaimaseura ottaa mittaa puolestaan HJK/Westistä. ONS:lla on edessään pitkä bussimatka itärajan tuntumaan. Arpa pyöräytti vastustajaksi Kolmosessa pelaavan Ylämyllyn Yllätyksen.