PalloTV - ”Haluamme olla parempia viimeisellä kolmanneksella”, Linda Nyman, HJK
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
09.06.2023

”Haluamme olla parempia viimeisellä kolmanneksella”, Linda Nyman, HJK

Kansallisen Liigan kärkeen nousseen HJK:n alkukausi on sujunut onnellisten tähtien alla. Peli on svengannut ja tulosta on tullut. Kahdeksan kierroksen jälkeen stadilaisilla on kasassa 21 pistettä, 7-0-1, maalierolla 21-3. Tilastoista on helppo lukea, että peli on toiminut kentän molemmissa päissä. Ja kuten aina, ”syyttävä sormi” osoittaa joukkueen keskikentälle, joka pitkälti vastaa joukkueen kenttätasapainosta.

HJK:n pallollisen pelin moottori Linda Nyman on paljon vartijana keskikentällä. Yhtenä joukkueensa kokeneemmista pelaajista hän ohjaa ja rytmittää pelaamista molempiin suuntiin. Sen merkitys on korostunut erityisesti nyt, kun Klubi on ottanut tavoitteekseen prässätä korkealta ja kovaa.

PalloTV tapasi Nymanin viime viikonvaihteen ONS-matsin jälkeen ja kysyi, miltä Klubin alkukausi on näyttänyt hänen silmissään? Tilastojen valossa heidän pelissään on ollut hyvä tasapaino. Onko tulkinta oikea? Sarja kärki on ollut jopa odotettua tasaisempi, kun KuPS:n peli on kangerrellut, onko se yllättänyt?

Nyman lukeutuu sarjan kokeneimpiin pelaajiin, joten hän on oikea ihminen vastamaan siihen, miltä Kansallisen Liigan taso on näyttänyt noin yleisesti ottaen tällä kaudella?

HJK:n sarja jatkuu huomenna, kun TPS saapuu vieraaksi Töölöön. Minkälainen koitos siitä tulee? Mihin se ottelu ratkeaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: