PalloTV - ”Unelma paikasta kuuden sakissa elää”, David Ramadingaye, KTP
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
26.07.2023

”Unelma paikasta kuuden sakissa elää”, David Ramadingaye, KTP

Nousijajoukkue KTP:n kapteeni David Ramadingaye, 33, on nähnyt kotkalaisen edustusjalkapalloilun viime vuosien ylä- ja alamäet lähietäisyydeltä. Neljän viime kauden aikana hän on kokenut kaksi liiganousua ja yhden putoamisen. Nyt näyttäisi siltä, että kotkalaiset seisovat aikaisempaa jämäkämmän urheilullisen sokkelin päällä. Alkukauden perusteella KTP kuuluu Veikkausliigaan.

Pirteiden peliesitysten myötä kotkalaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukon 9. sijalla, kun runkosarjasta on viisi kierrosta pelaamatta. Kuudenteen sijaan on matkaa vain kolme pistettä. Jumbosijalla majailevaan FC Hakaan on viiden pinnan etumatka. Kaikki on siis vielä mahdollista, sekä sijoitus kuuden sakkiin että putoamistaisteluun päätyminen.

KTP:n alkukauden peliesitykset ovat olleet suoranainen piristysruiske sarjalle. Tehojen kanssa on ollut haasteita, eikä tulosta ole aina tullut, mutta joukkueen kurinalaisuus, työteliäisyys ja taktinen kypsyys ovat taanneet heille mahdollisuuden tapella voitosta miltei joka pelissä. Kärkijoukkueita vastaan tasaisten pelien voittaminen on ollut haasteellista, mutta alemman keskikastin päävastustajat ovat olleet lyötävissä.

PalloTV tapasi Ramadingayen ja kysyi, miten kapteeni on kokenut joukkueensa alkukauden? Onko hän ollut tyytyväinen joukkueensa pelilliseen ilmeeseen? Miksi heidän pallollinen pelinsä ei jalostu vaaraksi ja maaleiksi? Puolustuspeli on tilastojen valossa ollut kohtuullisen hyvällä tolalla, onko tuntemus ollut sama kentällä? Millä mielin kapteeni suuntaa loppukauteen?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Valokuva: Kari Väre 

Artikkeliin liittyviä aiheita: