PalloTV - IFK Mariehamn vahvistui kreikkalais-hyökkääjällä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

10.08.2023

IFK Mariehamn vahvistui kreikkalais-hyökkääjällä

Konstantinos Kotsopoulosin sopimus on voimassa loppukauden ja sisältää option ensi kaudesta.

Veikkausliigan jumbona oleva IFK Mariehamn on vahvistanut rivejään kreikkalaisella hyökkääjällä. Konstantinos Kotsopoulos on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen, jossa on ensi kautta koskeva optio.

Kotsopoulos on kovan luokan nimi IFK Mariehamnin paitaan. Pudotuspelit mukaan luettuna uudella pelaajalla on takanaan kuutisenkymmentä ottelua Kreikan pääsarjassa Superliigassa. Kotsopoulos, 26, on edustanut Kreikkaa myös maan U21-maajoukkueessa.

Kotsopoulos hankki liigakokemuksensa Atromitos FC:ssä, jota hän edusti tammikuusta 2018 lähtien. Sopimuskauden katkaisi ainoastaan koko kauden mittainen laina espanjalaiseen Cetafeen, jonka reservijoukkueessa Kotsopoulos pelasi. Hän palasi Atromitosiin kaudeksi 2020-21.

Kotsopoulosin sopimus Atromitos FC:n kanssa päättyi viime kauteen eli tähän kesään. Hän pääseekin siirtymään ilman siirtokorvausta IFK Mariehamnin joukkueeseen.

- Konstantinos on todella kaivattu vahvistus hyökkäykseemme, joka ei ole saanut kunnolla onnistumisia tällä kaudella. Uskomme, että hän tuo positiivisen panoksen ja saamme liigasopimuksen uusittua, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi lehdistötiedotteessa.

Valokuva: IFK Mariehamn

Artikkeliin liittyviä aiheita: