PalloTV - Matti Peltola luottaa tietoon omista taidoistaan
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
15.09.2023

Matti Peltola luottaa tietoon omista taidoistaan

HJK:n Matti Peltolalla, 21, on ollut huikea kausi, eikä se ole vielä lähellekään ohi. Palkinto työstä on vielä saamatta, mutta se on työn alla ja tekemistä todellakin riittää. Suomen mestaruus pitäisi voittaa ja torstaina alkavassa Konferenssiliigan lohkovaiheessa pitäisi pärjätä. Eikä siinä kaikki - Huuhkajatkin pitäisi pelata EM-lopputurnaukseen.

Peltola näyttää olevan siitä erikoinen pelimies, että hänet voi heittää paikkaan kuin paikkaan ja hän klaaraa. Eikä Peltola pelkästään selviydy, vaan hän myös loistaa. Hänen on taitotasonsa, peliälynsä ja taktinen kyvykkyytensä tekevät hänestä monikäyttöisen pelaajan. 

Sen hän todisti jälleen EM-karsintaottelussa Tanskaa vastaan viime sunnuntaina. Kuinka moni parikymppinen hyppää suoraan maajoukkueen alakerran kolmen linjaan Tanskaa vastaan täpötäydelle Olympiastadionille ja on kuin kala vedessä? Peltola oli kiistatta yksi ottelun Huuhkajahahmoista. Jos ei peräti man of the match.

PalloTV tapasi Peltolan ja kysyi, minkälaisena hän koki Tanska -ottelun? Edessä on kiireinen syksy, joko jaksamista joutuu miettimään? Tästä kaudesta on tulossa Peltolan kansainvälinen läpimurtokausi. Pysyykö nuoren miehen pää mukana? Mikä määrittä sen, onko Matti Peltolan kausi menestys vai jättimenestys?

Toimittaja: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: