PalloTV - FC Inter hankki kokemusta puolustukseen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
02.12.2023

FC Inter hankki kokemusta puolustukseen

Albin Granlund hyppää lautan kyytiin ja muuttaa Maarianhaminasta mantereen puolelle Turkuun.

FC Inter on julkaissut ensimmäisen profiilihankintansa. Seura on tehnyt sopimuksen IFK Mariehamnissa pelanneen Albin Granlundin kanssa. Granlund liittyy FC Interin puolustukseen vuoden mittaisella pestillä.

Granlund on pelannut Veikkausliigassa 168 ottelua, joista suurin osa IFK Mariehamnin paidassa. Ensimmäisen pätkän hän edusti saarelaisia kausina 2014-17, minkä jälkeen Granlund lähti ulkomaan kierrokselle ruotsalaiseen Örebro SK:hon ja puolalaiseen Stal Mieleciin.

Granlund palasi Suomeen kesän 2022 siirtoikkunassa ja hän teki sopimuksen IFK Mariehamnin kanssa. Paluunsa jälkeen Granlund pelasi vanhassa seurassaan puolentoista kauden ajan. Granlundilla on liigakokemusta myös RoPS:n riveistä.

FC Interin kanssa tehdyn sopimuksen myötä Granlund palaa kotiseudulleen. Hän on Turun naapurikaupungin Paraisten ylpeyden PIF:n kasvatti.

FC Interin uusi päävalmentaja Vesa Vasara korostaa Granlundin kokemuksen merkitystä turkulaisjoukkueen puolustuksessa.

– Hän tuo mukanaan hyvän esimerkin ammattimaisuudesta ja työnteon merkityksestä meidän nuoremmille pelaajillemme sekä laatua ja kilpailua laitapakkiosastolle, Vasara kiteyttää FC Interin verkkosivuilla.

Sopimuksen myötä Granlund palaa kotiseudulleen. Hän on Turun naapurikaupungin Paraisten ylpeyden PIF:n kasvatti. Paluu kotikonnuille merkitsee Granlundille paljon.

– Kotimaakunnassa pelaaminen merkitsee kyllä paljon. Olen käynyt pienenä poikana katsomassa pelejä täällä stadionilla ja ajanut paikan ohi varmasti tuhansia kertoja. Aina pienenä halusin pelata mahdollisimman korkealla ja tämä oli aina alueen paras joukkue, joten haaveena oli pelata Veritas Stadionilla. Lisäksi tämä on lähellä kotia ja saan varmasti paljon tuttuja yleisöön, niin sekin on hienoa, Granlund sanoo FC Interin kotisivuilla.

– Tuntuu samalla siltä, että tarvitsin jotain uutta ja minun mielestäni tämä on loistava haaste ja tuo ekstramotivaatiota tällaiselle kokeneemmallekin pelaajalle, Granlund jatkaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: