PalloTV - "Teen maaleja ja jatkan kentällä, kunnes jalat eivät kanna enää", Justin Rennicks, AC Oulu
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
03.03.2024

”Teen maaleja ja jatkan kentällä, kunnes jalat eivät kanna enää”, Justin Rennicks, AC Oulu

Justin Rennicks on yhdysvaltalainen hyökkääjä, joka solmi 1+1 -vuotisen sopimuksen AC Oulun kanssa. Rennicks on pelannut Yhdysvaltain ylintä ammattilaisliigaa Major League Socceria viiden kauden ajan, vaikka otteluita hänelle alkoi kertyä kunnolla vasta kahden viimeisen kauden aikana.

AC Oulua käsittelevän Valokeilassa -sarjan viimeisessä osassa PalloTV tapasi Rennicksin ja aloitti sillä helpoimmalla kysymyksellä. Bostonissa syntynyt Rennicks on pelannut suurimman osan jalkapallourastaan kotikulmilla. Miksi hypätä todella syvään päähän? Miksi juuri Suomi ja Oulu? Mitä hän tiesi ennalta suomalaisesta jalkapallosta?

Hyppy koillisyhdysvaltalaisesta metropolista valtameren yli kylmään ja pimeään pohjoissuomalaiseen kaupunkiin ei ole kenellekään helppo. Miten Rennicks on sopeutunut elämään ja jalkapalloon Suomessa? Millaiseksi hän kuvaa AC Oulun tapaa pelata?

AC Oulun urheilutoimenjohtaja kertoo Rennicksin tuovan joukkueeseen työmoraalia, suoraviivaisuutta, uhkaa vastustajan boxiin ja prässäämisosaamista. Mikä on Rennicksin oma mielipide roolistaan AC Oulussa? Mikä on hänen oma henkilökohtainen tavoitteensa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: