PalloTV - Lisää hartioita Gnistanin toppariosastolle
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
11.07.2024

Lisää hartioita Gnistanin toppariosastolle

Oliver Pettersson siirtyy nousijan puolustukseen ensi kauden loppuun ulottuvalla sopimuksella.

Siirtoikkunan avauduttua myös Gnistanissa on alkanut tapahtua. Liigajoukkueen topparikalustoon on tehty uudistuksia, kun HJK:n kanssa sopimuksensa purkanut Oliver Pettersson hyppää keskikaupungin valoista lähiön tunnelmaan. Petterssonin tulon myötä Sampo Ala-Iso siirtyy Kokkolan Pallo-Veikkoihin.

Pettersson on 21-vuotias Espoossa jalkapallo-oppinsa saanut keskuspuolustaja. Ensimmäiset miesten ottelunsa hän pelasi kaudella 2020, jolloin Petterson edusti Kakkosessa pelannutta Espoon Palloseuraa. Matka jatkui puolentoista kauden ajaksi EIF:iin, josta hän siirtyi HJK:n organisaatioon kesän 2022 siirtoikkunassa.

Viime vuonna Petterssonin ura lähti mallikkaasti liikkeelle, mutta toukokuussa harjoituksissa tapahtunut loukkaantuminen vei hänet telakalle koko kauden ajaksi. Polvivaivan parantumisen jälkeen juna HJK:ssa oli jo mennyt eikä Pettersson ole päässyt kentälle kuin yhdessä Suomen Cupin ottelussa.

– Oliver tuo osaamista meidän nyt jo laadukkaaseen alakertaan. Olemme pelanneet paljon kolmella topparilla, joten tarvitsimme leveyttä, päävalmentaja Jussi Leppälahti avaa tuoretta sopimusta Gnistanin kotisivuilla.

Lisähartiat puolustukseen tulevat tarpeeseen, sillä topparikalustosta Sampo Ala-Iso jättää helsinkiläisseuran. Ala-Iso lähtee hakemaan nostetta peliuralleen Kokkolan Pallo-Veikoista.

Gnistan saa vahvistusta myös kentän laidalle. Liigajoukkueen uusi maalivahtivalmentaja on Marko Frantsi. Hän on aiemmin toiminut samoissa tehtävissä FC Espoon ja HJK:n organisaatioissa. Palomiehenä työskentelevä Frantsi valmentaa Gnistanin maalivahteja siviilityönsä ohessa. Frantsi korvaa tehtävänsä jättäneen Zyron Paronin.

Artikkeliin liittyviä aiheita: