PalloTV - ”Mestaruus Ilves-paidassa on unelmani”, Tatu Miettunen, Ilves
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
17.10.2024

”Mestaruus Ilves-paidassa on unelmani”, Tatu Miettunen, Ilves

Tampereella eletään futisbuumia, joka on näkynyt, kuulunut ja innostanut jalkapalloväkeä pitkin Suomen niemeä. Nyt Ilveksen hienosta kaudesta puuttuu enää kliimaksi. Se, minkälaiseen euforiaan ja minkä väriseen mitaliin kausi päättyy, selviää Veikkausliigan päätöskierroksella ensi lauantaina. Ilves on Suomen mestari, jos HJK vie pisteenkin KuPS:lta ja Ilves voittaa SJK:n. Hopea on jo varma.

Kaikki on siis edelleen mahdollista, mutta se voidaan varmuudella todeta jo nyt, että Ilves on yksi tämän kauden suurista voittajista. Ilveksen uutta tulemista on ollut ilo seurata ja se on tuonut tervetulleen uuden mausteen Veikkausliigaan. Tammelan uusi stadion ja viihdyttävä joukkue ovat osoittautuneet voittavaksi yhdistelmäksi, joka on saanut tamperelaiset liikkeelle. Myös ensi lauantaiksi on luvassa täysi tupa.  

PalloTV tapasi keskuspuolustaja Tatu Miettusen ja pyysi häntä muistelmaan menneitä, kun kauden kliimaksi lähestyy. Miettunen on kasvanut Ilveksen rinnalla. Hän on nähnyt aitiopaikalta seuran viime vuosien ala- ja ylämäet. Toppari oli mukana jo silloin, kun Ilves nousi takaisin Veikkausliigaan kaudelle 2015.

Millä mielin Miettunen lähtee kauden viimeiseen ja ratkaisevaan otteluun? Miltä Ilveksen uusi tuleminen on näyttänyt hänen silmissään? Miten joukkueen ja organisaation toiminta on kehittynyt vuosien saatossa? Menestyksen myötä myös yleisö on löytänyt uudelle Tammelan stadionille. Onko yleisön suosio yllättänyt? Minkälainen kokemus tämä kausi on ollut Miettuselle itselleen?  

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: