Niin lähellä, niin kaukana – Astana tasoitti lisäajalla – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Liigacup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.08.2021

Niin lähellä, niin kaukana – Astana tasoitti lisäajalla

KuPS avasi Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen tasapelillä. Ottelu kazakstanilaista FC Astanaa vastaan päättyi tasapeliin 1-1 (0-0).

KuPS teki ottelun avausmaalin 54. minuutilla. Kuopiolaiset käynnistivät nopean hyökkäyksen, jonka päätteeksi Aniekpeno Udoh siirsi joukkueensa johtoonvastustajan puolustuksen suosiollisella avustuksella. Kylmää vettä tuli roimasti niskaan ottelun viimeisessä tilanteessa lisäajan neljännellä minuutilla, jolloin Astanan albaanitoppari Eneo Bitri tykitti tasoituksen. Maalia edelsi Astanan pitkä painostusjakso ja keskityksen huono purku suoraan vapaaksi unohdetun Bitrin jalkaan.

Karsintaottelun pelipaikkana oli Olympiastadion, koska KuPS:lle ei myönnetty poikkeuslupaa pelata Kuopion Keskuskentällä. UEFA olisi poikkeusluvan myöntänyt, mutta FC Astana ei siihen suostunut. Ottelussa oli mukavasti yleisöä evakossa pelaamisesta huolimatta.

Toinen osaottelu pelataan viikon kuluttua FC Astanan kotikentällä Astana Arenalla Kazakstanin pääkaupungissa Nur-Sultanissa. Otteluparin voittaja kohtaa play-off -kierroksella saksalaisen 1. FC Union Berlinin.

KuPS:n päävalmentajan Simo Valakarin mietteet ottelun kulusta PalloTV:ssä huomenna!

Artikkeliin liittyviä aiheita: