PalloTV - Valokeilassa AC Oulu - puolustaja ja kapteeniston jäsen Anselmi Nurmela
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
16.10.2021

Valokeilassa AC Oulu – puolustaja ja kapteeniston jäsen Anselmi Nurmela

PalloTV:n reportaasisarja Valokeilassa jatkuu AC Oulun parissa. Viimeisessä osassa nPalloTV:n vieraana on entinen keskikenttäpelaaja, nykyinen puolustaja ja joukkueen kapteenistoon kuuluva Anselmi Nurmela. Kuulemme hänen mietteitään AC Oulun viime aikaisesta turbulenssista. Miten hän on kokenut sen? Miltä uusi valmentaja Ricardo Duarte näyttää Nurmelan silmin?

AC Oulu on selkä seinää vasten tänään, kun se kohtaa IFK Mariehamnin. Kyseessä on pakkovoitto oululaisille, mutta IFK Mariehamn voi lähteä tyytyväisenä pitkälle kotimatkalle yhden pisteenkin kanssa. Mitkä ovat Nurmelan mietteet ottelusta?

Sarjan aiemmat osat ilmestyivät 14.10. (päävalmentaja Ricardo Duarte) ja 15.10. (Samu Alanko).

Toimittaja: Raine Pernu
Kuvaaja: Tommi Leskelä
Editointi: Olli Luoma-aho/Feeniks Visual

Artikkeliin liittyviä aiheita: