PalloTV - Hradecky takaisin Pohjanmaalle - hankintoja myös Oulussa ja Turussa
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.11.2021

Hradecky takaisin Pohjanmaalle – hankintoja myös Oulussa ja Turussa

Matej Hradecky palaa Pohjanmaalle. Hän on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen SJK:n kanssa. Päättyneen kauden Hradecky pelasi Helsingin IFK:ssa, mutta sitä ennen hän esiintyi SJK:n paidassa kausina 2016-2017 ja 2020. Vaikea loukkaantuminen katkaisi Hradeckyn pelaamisen liki kahdeksi vuodeksi ja hän palasikin välissä TPS:ään - seuraan, josta ponnisti alunperin maailmalle.

– Oli tärkeää että sain toisen ehjän kauden kaikkien niiden loukkaantumisten jälkeen. Pelasin myös paljon ihan uudella pelipaikalla, ja voi olla että sitä on tiedossa tulevallakin kaudella. Katsotaan mitä valmentaja sanoo. Opin tykkäämään myös topparin pelipaikasta, Hradecky kommentoi lähivuosiaan SJK:n tiedotteessa.

– Minulla on aina ollut sellainen fiilis, että tämä on kiva paikka olla ja kiva paikka pelata. Tavallaan olen viettänyt täällä jo niin paljon aikaa että tuntuu kuin tulisi… todella tuttuun paikkaan, jonne on helppo tulla. Ihmiset ovat mukavia täällä, ja se on itselleni tärkeä asia.

Hradecky on jo kolmas nimi, joka vaihtaa HIFK:n Kerhoon. SJK on kalastanut "Rödasta" jo päävalmentaja Joaquín Gómezin ja Pohjois-Irlannin nuorten maajoukkuepelaajan Jake Dunwoodyn.

FC Inter hankki Jyryn

Tommi Jyry siirtyy Kuopiosta pelaajia menettäneen FC Interin kokoonpanoon. 22-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus on kaksivuotinen. HJK:n kasvatti pelasi Kuopiossa viimeiset kolme vuotta, mutta kahtena viimeisenä kautena vastuu on jäänyt vähäiseksi.

Julkinen salaisuus vahvistui - Selander AC Ouluun

AC Oulu kertoi odotetun sopimusuutisen. Se on solminut vuoden mittaisen paperin Ekenäs IF:ää edustaneen Riku Selanderin kanssa. Selander on pelannut Veikkausliigaa aikaisemmin HIFK:n riveissä.

Selanderin siirto AC Ouluun ei ollut enää mikään yllätys, sillä tarkkasilmäisimmät bongaavat uutiset nykyisin Instagramista. Kuka alkaakaan seuraamaan jotain uutta seuraa, ilmestyy pian sen kokoonpanoon.

AC Oulu tiedotti aiemmin tällä viikolla tehneensä jatkosopimuksen brassitoppari Rafinhan kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: