PalloTV - AC Oulu hankki portugalilaispuolustajan
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.11.2021

AC Oulu hankki portugalilaispuolustajan

AC Oulu on vahvistanut rivejään uudella portugalilaispuolustajalla. Seuraan tulevan Sandro Floron sopimus on 1+1 -vuotinen. Floro tulee Ouluun Liettuan pääsarjassa pelaavasta FK Panevėžysistä, joka sijoittui päättyneellä kaudella neljänneksi. Floron pelipaikka sijaitsee laidalla.

– Rafael Floro on hyvän pelikäsityksen omaava pallovarma, vasenjalkainen laitapuolustaja. Hyvän moottorinsa ansiosta hän pystyy auttamaan joukkuetta monipuolisesti molempiin suuntiin laajalla alueella. Olen todella iloinen, että saadaan Rafaelin tasoinen, parhaassa peli-iässä oleva pelaaja AC Ouluun, seuran pelaajahankinnoista vastaava urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kommentoi oululaisten verkkosivuilla.

Muutoksen tuulet puhaltavat myrskyn lailla AC Oulussa. Jo 12 pelaajan on ilmoitettu lähtevän seurasta ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä yksittäiset nimet lisäävät määrää entisestään. AC Oululla on nyt julkaistuna 15-17 pelaajasopimusta riippuen siitä, jatkuuko viime kaudella 1+1 -mallisen sopimuksen tehneen Niklas Jokelaisen ura Oulussa vai ei. Severi Kähkösellä on sopimus AC Oulun kanssa myös vuodesta 2022, mutta julkisuudessa on ollut tietoja hänen siirtymisestään muualle.

Osa sopimuksen alaisista pelaajista on sellaisia, jotka tulevat pelaamaan lähinnä reservijoukkueessa. Lisäksi yhden vahvistuksen jääminen AC Ouluun ratkeaa vasta joukkueharjoitusten alkamisen jälkeen, kun koeaika päättyy.

Muutosten tuulten lisäksi AC Oulussa puhaltaa vahvasti myös punavihreä portugalilaistuuli. Joukkueen puolustuksesta löytyy Floron maanmies Sandro Embaló, joka on koeajalla oleva sopimuspelaaja. AC Oulu palkkasi Ricardo Duarten päävalmentajakseen jo viime kauden loppumetreille. Hänen tiimiinsä on tulossa ainakin kaksi portugalilaista: fysiikkavalmentaja João Faleiro sekä seuran U17 -joukkuetta valmentava, vasta 23-vuotias Luis Freitas.

Artikkeliin liittyviä aiheita: