PalloTV - Salanovic jatkaa Oulussa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.12.2021

Salanovic jatkaa Oulussa

Kuva: Olli Luoma-aho

AC Oulu ja Dennis Salanović ovat solmineet kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen.

Oululaisyleisön viime kaudella hurmannut Dennis Salanović jatkaa tulevan kauden AC Oulussa. Kotonaan Liechtensteinissa aikaa viettävä pelaaja saapuu Ouluun ensi vuoden alusta, kun AC Oulu aloittaa joukkueharjoitukset.

– Uskon, että ensi kausi on parempi kuin edellinen. Meidän täytyy parantaa omaa peliämme, jotta voimme voittaa enemmän otteluita ja saada samalla enemmän pisteitä kuin edellisellä kaudella. Uskon, että sijoituksemme tulee olemaan hyvä. Minulla on hyvä tunne tästä ja odotan jo malttamattomana uuden kauden aloitusta, kommentoi Dennis Salanović tulevaa kautta.

Liechtensteinin maajoukkuepelaaja teki viisi maalia pelaamassaan 15 Veikkausliigan ottelussa. 25-vuotias hyökkääjä edusti myös kotimaataan kauden jälkeen MM-karsinnoissa ja aloituskokoonpanossa, kun Liechtenstein kohtasi Saksan.

– Tottakai minulla on henkilökohtaisia tavoitteita, mutta tietenkin ensisijaisesti autan joukkuetta kaikin tavoin. Päätavoite on auttaa joukkuetta tekemällä maaleja sekä antamalla maalisyöttöjä ja yleisesti pelata hyvin, kommentoi Salanović omia tavoitteitaan tulevalle kaudelle.

Myös urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen on tyytyväinen viime heinäkuussa Ouluun saapuneen nopeakinttuisen hyökkääjän jäämisestä AC Ouluun.

– Erittäin tyytyväinen, että saadaan Dennis Salanović meidän riveihin myös tulevalle kaudelle. Neuvottelut osapuolien kesken eivät olleet helpoimmasta päästä, mutta kaikilla oli sama tahtotila niin lopulta päästiin yhteisymmärrykseen.

– Dennis on parhaimmillaan yksi Veikkausliigan vaarallisimmista pelaajista hyökkäyssuuntaan. Myös puolustussuuntaan hänen vikkelistä jaloista on hyötyä joukkueelle. Olen varma, että Denniksestä saadaan vielä enemmän hyötyä irti ensi kaudella, kommentoi Heikkinen tehtyä sopimusta.

Lähde: AC Oulun verkkosivut, muokkaukset PalloTV:n toimitus

Artikkeliin liittyviä aiheita: