PalloTV - Liigacupin pudotuspelit arvottu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.02.2022

Liigacupin pudotuspelit arvottu

Puolivälierissä monta mielenkiintoista otteluparia

Liigacupin puolivälieräparit arvottiin heti, kun kolme viimeistä alkulohko-ottelua saatiin pelattua eilen. Puolivälierien herkkupalaksi muodostuu metroderby HJK - FC Honka.

Puolivälierissä pelataan myös toinen paikallisottelu, kun kaikkien takaa lohkovoittoon kiilannut FC Haka mittelee Pirkanmaan herruudesta Tampereen Ilveksen kanssa. Mielenkiintoisena parina voi pitää myös SJK:n ja HIFK:n kohtaamista Seinäjoella. SJK on ottelussa selkeä suosikki, mutta moni entinen tähtirinta päävalmentajaa myöten kohtaa vanhan seuransa.

Puolivälierien neljäs pari on KuPS - FC Inter.

Puolivälierien kotietu on lohkovoittajilla (HJK, FC Haka, SJK) ja parhaalla lohkokakkosella KuPS:lla. Muut lohkokakkoset (HIFK, Ilves) ja kaksi parasta kolmosta (FC Honka, FC Inter) ovat vierasjoukkueina.

Myös välierien otteluparit arvottiin samalla kertaa. SJK - HIFK ottelun voittaja saa kotikentälle vastaansa HJK:n tai FC Hongan. Pirkanmaan derbyn voittaja isännöi puolestaan joko KuPS:aa tai FC Interiä.

Liigacupin finaali pelataan 19. maaliskuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: