PalloTV - Liigacupin pudotuspelit arvottu
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.02.2022

Liigacupin pudotuspelit arvottu

Puolivälierissä monta mielenkiintoista otteluparia

Liigacupin puolivälieräparit arvottiin heti, kun kolme viimeistä alkulohko-ottelua saatiin pelattua eilen. Puolivälierien herkkupalaksi muodostuu metroderby HJK - FC Honka.

Puolivälierissä pelataan myös toinen paikallisottelu, kun kaikkien takaa lohkovoittoon kiilannut FC Haka mittelee Pirkanmaan herruudesta Tampereen Ilveksen kanssa. Mielenkiintoisena parina voi pitää myös SJK:n ja HIFK:n kohtaamista Seinäjoella. SJK on ottelussa selkeä suosikki, mutta moni entinen tähtirinta päävalmentajaa myöten kohtaa vanhan seuransa.

Puolivälierien neljäs pari on KuPS - FC Inter.

Puolivälierien kotietu on lohkovoittajilla (HJK, FC Haka, SJK) ja parhaalla lohkokakkosella KuPS:lla. Muut lohkokakkoset (HIFK, Ilves) ja kaksi parasta kolmosta (FC Honka, FC Inter) ovat vierasjoukkueina.

Myös välierien otteluparit arvottiin samalla kertaa. SJK - HIFK ottelun voittaja saa kotikentälle vastaansa HJK:n tai FC Hongan. Pirkanmaan derbyn voittaja isännöi puolestaan joko KuPS:aa tai FC Interiä.

Liigacupin finaali pelataan 19. maaliskuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: