PalloTV - Ilari Mettälä, Ilves - Uusi tuleminen loukkaantumisen jälkeen

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
31.03.2022

Ilari Mettälä, Ilves – Uusi tuleminen loukkaantumisen jälkeen

Syyskuussa 2020 nilkkansa todella pahoin loukannut Ilari Mettälä on kuntoutunut jälleen täyteen pelikuntoon ja on valmiina palaamaan Veikkausliigan kiihkeisiin otteluihin. Normaalia pidempään kestäneen kuntouksen aikana Mettälä haki pelituntumaan viime kesänä Ykkösessä pelaavana TPS:n riveissä.

Tähän kauteen valmistautumista on häirinnyt korona, mutta nilkka on täysin kunnossa. Ilveksen joukkue on kokenut melkoisen muodonmuutoksen Mettälän toipilasaikana. Aikaisemmin tiiviiseen puolustuspeliin vannonut joukkue on alkanut kiinnittämään enemmän huomiota omaan pallolliseen pelaamiseensa. Tämä on nostanut tehtyjen maalien määrää, tosin omissakin on enemmän kolahtanut.

Mettälä uskoo tasapainon löytyvän Veikkausliigan alkaessa. Ilves lähtee Mettälän johdolla tavoittelemaan vähintään paikkaa eurokentiltä. Hän on kiinnittänyt huomiota kestomenestyjien lisäksi Hakan, AC Oulun sekä FC Hongan vahvoisiin otteisiin pre-seasonilla.

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia