PalloTV - Hannola palaa pysyvästi SJK:hon - Kerho maksaa siirtokorvauksen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.04.2022

Hannola palaa pysyvästi SJK:hon – Kerho maksaa siirtokorvauksen

Perjantain ottelu vanhaa seuraa vastaan jää väliin.

Pikkuhuuhkajien keskikenttäpelaaja Pyry Hannola siirtyy HJK:sta takaisin SJK:hon. Hannola pelasi viime kaudella lainasopimuksen turvin Seinäjoella, mutta nyt hän siirtyy pysyvästi Kerhon riveihin. SJK maksaa Hannolasta siirtokorvauksen HJK:lle. Sen suuruus ei ole tiedossa.

– Tuntuu hyvältä, että saatiin tämä siirto maaliin. Olemme jo pidempään tehneet tämän kanssa hommia. Viime kauden jälkeen on helppoa jatkaa projektia täällä, hyvässä ja tutussa ympäristössä, Hannola kommentoi siirtoaan SJK:n nettisivuilla.

Hannolan minuutit jäivät HJK:ssa vähiin. Toissa kaudella hän pelasi vain kuudessa liigaottelussa. Viime kaudeksi hän lähti hakemaan peliaikaa ja kehitystä Seinäjoelta. Tällä kaudella minuuttien jääminen vähiin oli jälleen uhkana. Hannola pelasi 2,5 tuntia kolmessa Liigacupin ottelussa eikä mahtunut kokoonpanoon, kun HJK avasi liigakauden FC Honkaa vastaan.

SJK:n päävalmentajan Joaquín Gómez mukaan Hannola oli seuran papereissa jo viime kauden jälkeenkin, mutta asiat muuttuivat matkan varrella.

– Olisimme halunneet jatkaa hänen kanssaan suoraan, mutta sitten meilläkin alkoi joukkue olemaan valmis. Mutta asiat muuttuivat, ja on todella erityistä saada hänet vielä mukaan meidän joukkueeseemme. Tämä oli mahdollisuus, josta emme todellakaan halunneet kieltäytyä, Gómez kommentoi SJK:n verkkosivuilla.

SJK saa Hannolasta tärkeän keskikenttäpelaajan, jolla oli iso rooli viime kauden joukkueessa. Täksi kaudeksi hän tuo erityisesti lisää kilpailua pelipaikoista.

– Hannolan mukaan tulon myötä kasvatamme kilpailua joukkueessa entisestään. Pyrimme saamaan hänet nopeasti mukaan meidän taktisiin kuvioihimme sekä uuteen pelisysteemiin, Gómez sanoo.

Hannolan pelioikeus Seinäjoella alkaa vasta ensi viikolla, minkä takia hänellä jää väliin perjantainen ottelu HJK:ta vastaan.

Hannola on lähtöisin Rovaniemeltä. Hän pelasi juniorivuosinaan FC Santa Claus junioreissa ja Rovaniemen Palloseurassa, josta Hannola siirtyi kolmeksi vuodeksi Tanskaan FC Midtjyllandin nuorten joukkueisiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita: