PalloTV - "Unelmani on pelata ulkomailla" - Tuomas Ollila, Ilves
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
25.05.2022

”Unelmani on pelata ulkomailla” – Tuomas Ollila, Ilves

Viime kaudella Ilveksen syyskauden ehdoton yllättäjä oli laitapuolustaja Tuomas Ollila, joka lopulta jakoi joukkueensa maalikuninkuuden yhdessä ulkomaille siirtyneiden Eetu Mömmön ja Eetu Vertaisen kanssa. Tehot eivät talven aikana kadonneet mihinkään ja seitsemän pelatun ottelun jälkeen maalisaldo näyttää jo kolmea.

Ollila on mielissään joukkueensa ryhtiliikkeestä, jolla alkukierrosten puolustuspelin ongelmat saatiin nopeasti korjattua. Vasempana puolustajana viihtyvä Ollila sopii Ilveksen pelitapaan kuin nenä päähän ja hänen syöttö- ja laukaisutaitonsa on tärkeässä roolissa tamperelaisten hyökkäyspelissä.

U21-maajoukkuerinkiin kuuluva Ollila haaveilee edelleen pääsystä isompiin liigoihin. Mitään kiirettä nuorukaisella sinne ei ole, vaan se tapahtuu aikanaan. Toistaiseksi hän kuitenkin viihtyy Tampereella ja Ilveksessä mainiosti.

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: