PalloTV - "Europelit ovat iso näytön paikka", Daniel Håkans, SJK
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
16.06.2022

”Europelit ovat iso näytön paikka”, Daniel Håkans, SJK

Suomalaisten eurokentille selviytyneiden joukkueiden taival alkaa pian. Ensimmäisen kierroksen arvonnat ovat suoritettu ja SJK saa vastaansa virolaisen FC Floran Konferenssiliigan karsinnassa. Ottelut pelataan 7. ja 14. päivä heinäkuuta.

PalloTV:n haastatteli Pikkuhuuhkajien yhdeksi tähtipelaajaksi noussutta Daniel Håkansia. Vaasalaislähtöinen pelaaja on viihtynyt pitkään Seinäjoella ja hän teki aika vasta uuden jatkosopimuksen. Pitävätkö europelit miehen Pohjanmaan lakeuksilla vai mikä miehen on ankkuroinut Seinäjoelle? Onko tämä Håkansin läpimurtovuosi?

Håkansin kanssa puhutaan myös euro-otteluiden merkityksestä. Ovatko ne isompi näyteikkuna maailmalle kuin maajoukkue? Onko otteluihin helpompi sopeutua, kun alla on maajoukkueotteluita? Mitä hän odottaa näiltä otteluilta?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: