PalloTV - Mannila ottaa FC Lahden ohjakset
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.06.2022

Mannila ottaa FC Lahden ohjakset

Sopimus kattaa myös ensi kauden ja sisältää option kaudesta 2024.

FC Lahti on palkannut Mikko Mannilan uudeksi valmentajakseen. Mannilan sopimus on voimassa tämän ja ensi kauden sekä sisältää option kaudesta 2024. Putoamiskurimukseen ajatunut FC Lahti erotti seuraa reilut kaksi kautta valmentaneen Ilir Zenelin viime viikolla.

Mannila nousi jalkapallokansan tietoisuuteen johdattamalla edellisen seuransa RoPS:n liigakarsintoihin viime kaudella. Rovaniemeläisten nuori joukkue laittoi AC Oulun tiukoille, mutta RoPS jäi lopulta kakkoseksi pohjoisen seurojen välisessä taistelussa. Mannilan oli määrä jatkaa Rovaniemellä, mutta RoPS:n talouskurimus ja pudottautuminen Kakkoseen päätti hänen työnsä napapiirillä.

Mannila on ollut RoPS:n lisäksi erilaisissa valmennustehtävissä HJK:n organisaatiossa. Hän on valmentanut myös kotikaupungissaan Porissa.

Mannila tarttuu innolla uuteen haasteeseen. Hän myös uskoo FC Lahden mahdollisuuksiin Veikkausliigassa.

– Viime kauden jälkeen minulla on kova palo päästä takaisin valmentamaan ja tulen Lahteen tarmokkain mielin aloittamaan uutta prosessia. Suunta tulee tuloksellisesti muuttumaan, vaikka tämän hetkinen tilanne on haastava. Joukkueessa on paljon potentiaalia, uusi päävalmentaja kommentoi FC Lahden verkkosivuilla.

– Lahti on mielenkiintoinen paikka valmentajalle. Tämän lisäksi Lahdessa tapahtuu jalkapallon ympärillä paljon positiivisia asioita Kisapuiston stadionhankkeen mennessä eteenpäin ja sen lisäksi Lahdesta on pitkästä aikaa tulossa mahtava määrä nuoria lupaavia potentiaalisia Veikkausliigapelaajia.

Mannilan työsarja alkaa lauantaina, kun FC Lahti kohtaa FC Interin kotikentällä. FC Lahti on tällä hetkellä Veikkausliigan toiseksi viimeisellä sijalla. Se on saanut täyden pistepotin vain kahdesta ottelusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: