PalloTV - KuPS:lle tanskalainen pelaaja - Källman suuntaa Puolaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.07.2022

KuPS:lle tanskalainen pelaaja – Källman suuntaa Puolaan

KuPS on tehnyt sopimuksen tanskalaisen keskikenttäpelaajan kanssa. Christian Tue Jensenin (22) paperi yltää ensi kauden loppuun ja sisältää option kaudesta 2024. Jensen korvaa brassipelaaja Talles Brener de Paulan, joka palaa lainalta sopimusseuraansa Rukh Lviviin.

Jensenin peliaika tuskin tulee olemaan kortilla, sillä hän voi pelata keskikentällä monella eri paikalla. Pelaajaa kuvataan monipuolisuutensa lisäksi hyväksi erikoistilanteiden antajaksi.

– Pidän siitä, että haluamme dominoida peliä pallonhallinnan kautta ja se sopii minulle erittäin hyvin. Olen itse hyvä pelaamaan molemmilla jaloillani ja koen olevani varsin tekninen pelaaja. Suurimmat vahvuuteni ovat varmastikin pallollisessa pelaamisessa ja hyökkäyspäässä, Jensen avaa ominaisuuksiaan KuPS:n verkkosivuilla.

Jensen on FC Midtjyllandin kasvatti, josta hän siirtyy KuPS:n keltanuttuun. Kaksi viimeistä kautta hän pelasi Tanskan korkeimmalla sarjatasolla FC Fredericiassa. Näiden lisäksi hän piipahti lainasopimuksen turvin Brentford FC:n organisaatiossa kaudella 2019-20.

Källmanille kolmen vuoden sopimus Cracoviaan

Arvuuttelu Benjamin Källmanin uudesta seurasta on päättynyt. FC Interin raitapaita vaihtuu toiseen mutta ei Klubiin, vaan Källman suuntaa Puolan liigaan. Hän on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen Puolan vanhimman jalkapalloseuran MKS Cracovian kanssa.

Cracovia sijoittui viime kaudella yhdeksänneksi Puolan pääsarjassa Ekstraklasassa. Sarjassa pelaa 18 seuraa.

Källman lähtee maailmalle Veikkausliigan maalipörssin ykköspaikalta, jonka hän jakaa FC Hakan Lee Erwinin ja KuPS:n Tim Väyrysen kanssa. Kolmikko on tehnyt seitsemän maalia mieheen, mutta Källman on ollut silti tehokkain. Hän ehti pelata 12 ottelussa 1064 minuuttia siinä missä Erwin 1079 minuuttia ja Väyrynen 13 ottelussa 1056 minuuttia.

Poimintoja kesän siirtoikkunan pelaajamuutoksista:
AC Oulu
+ Mehdi Hetemaj
+ Rasmus Karjalainen
+ Cristhian Valencia
- Dennis Salanovic

FC Honka
- Aleksandar Katanic

FC Inter
- Benjamin Källman (Cracovia)

HIFK
- Wilson Kamavuaka

KuPS
+ Filip Valencic
+ Christian Tue Jensen
- Talles Brener de Paula (Rukh Lviv)

SJK
+ Bradley Diallo

Artikkeliin liittyviä aiheita: