PalloTV - ”Nopea hyökkääminen sopii minulle, Jiri Nissinen, IFK Mariehamn

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
28.07.2022

”Nopea hyökkääminen sopii minulle, Jiri Nissinen, IFK Mariehamn

PalloTV tapasi IFK Mariehamnin laitapelaajan Jiri Nissisen, 25, ja uteli miltä saarelaisten ailahteleva alkukausi on näyttänyt savolaissilmin. Millä toimenpiteillä valmennus sai alkukauden aaltoliikkeen vakautettua, ja käännettyä joukkueen tuloskunnon plusmerkkiseksi? Mihin suuntaan IFK-valmennus haluaa heidän pelinsä kehittyvän? Miten Nissinen luonnehtii omaa kauttaan tähän mennessä? Kuinka raskasta matkustaminen on Grönvitissä? Lopuksi kytkemme ensi viikonloppuna odottavaan HJK-otteluun, minkälainen koitos siitä on tulossa?  

Nissinen on kuopiolaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hänet lainattiin KuPS:sta IFK Mariehamniin kesken viime kauden. Tavoite oli saada nuorelle miehelle säännöllistä peliaikaa. Siirto oli kaikesta päätelleen onnistunut ratkaisu, kun osapuolet kauden päätteeksi solmivat vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Nissinen debytoi Veikkausliigassa KuPS:n edustusjoukkueessa kaudella 2017. Hän on edustanut Suomea yhdessä U21-maaottelussa.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: