PalloTV - ”Työnhaussa kaikki keinot käyttöön”, keskuspuolustaja Lassi Nurmos, KTP
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.11.2022

”Työnhaussa kaikki keinot käyttöön”, keskuspuolustaja Lassi Nurmos, KTP

KTP:n keskuspuolustaja Lassi Nurmos 28, sai viime kaudella maistaa sekä ammattilaisurheilun raadollisuutta että sen tuottamaa riemua. Ensin hän ei saanut jatkosopimusta AC Ouluun, jonka kapteenina hän toimi oululaisten noustessa liigaan. Nurmos ei häkeltynyt, vaan laittoi sosiaaliseen mediaan työnhakuilmoituksen, jossa ilmoitti, että hänet kannattaa palkata, jos sarjanousu kiinnostaa. KTP otti yhteyttä, ja Nurmos oli yksi kotkalaisten nousukauden avainpelaajista. KTP palkitsi hänet hiljattain vuoden jatkosopimuksella.

Elämme jälleen vuodenaikaa, jolloin moni pelaaja löytää itsensä samanlaisesta tilanteesta kuin Nurmos viime kauden päätteeksi. Edelliskauden seuran kanssa ei tule jatkoa, ja jostain pitäisi löytää uusi työpaikka. PalloTV tapasi Nurmoksen ja kysyi, kuin kova kolaus se on pelaajille, kun vanhasta seurasta yllättäen ilmoitetaan, ettei jatkoa tule? Mitä hän antaa neuvoksi? Mitä keinoja ammattilaisurheilijoilla ylipäätään on löytää uusi työpaikka?   

Haukiputaalla syntynyt Nurmos on oululaisen jalkapalloilun kasvatti. Hän debytoi Ykkösessä jo kaudella 2011 ollessaan vasta 16-vuotias. Kaikkiaan hän on pelannut Ykkösessä 177 ottelua. Kaikki Ykkösessä pelatut ottelut ovat AC Oulun riveistä. Vuonna 2014 Nurmos kävi pelaamassa Veikkausliigaa RoPS:ssa ja vuonna 2017 PS Kemissä. Yhteensä Nurmoksella on 46 liigaottelua vyöllään.

Toimittaja: Junnu Leskelä