PalloTV - Milla Punsar siirtyy Bundesliigaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.01.2023

Milla Punsar siirtyy Bundesliigaan

Sopimus pitää FC Hongan kapteenin ainakin puolitoista vuotta Saksassa - tämän kauden jälkeen mahdollisuus purkuun.

FC Honkaa viimeiset kahdeksan kautta edustanut Milla Punsar siirtyy Saksan Bundesliigassa pelaavan SV Meppenin kokoonpanoon. Punsar on tehnyt puolentoista vuoden mittaisen sopimuksen saksalaisseuran kanssa. Sopimukseen kuuluu purkumahdollisuus, kun Saksan kausi kevään jälkeen päättyy. Punsarilla oli sopimus FC Hongan kanssa, joten espoolaisseura saanee edes jonkinlaisen kompensaation kapteeninsa vapauttamisesta.

Punsar on tähän asti pelannut lähes koko aikuisuransa FC Hongassa. Hän siirtyi seuraan kauden 2014 jälkeen. Ensimmäiset kosketuksensa naisten otteluihin Punsar otti Espoon Palloseurassa, joka pelasi tuolloin Kolmosessa. Hän teki yhdeksässä ottelussa 13 maalia. FC Hongan paitaa Punsar kantoi 144 Naisten Liigan ja Kansallisen Liigan ottelussa. Niissä hän osui 41 kertaa maalipuiden väliin.

Ehdin saavuttaa Hongan kanssa oikeastaan kaiken. Ajattelen, että jos joskus haluan urallani pelata ulkomailla, niin nyt on sen aika. Saksa on jalkapallomaa ihan eri tavalla kuin Suomi, joten on siistiä päästä tutustumaan sen kulttuuriin, Punsar kommentoi FC Hongan verkkosivuilla.

Kansallisesta Liigasta on jälleen siirrytty ahkerasti ulkomaille. Punsarin lisäksi ainakin Emma Peuhkurinen, Oona Sevenius, Nanne Ruuskanen ja Monica Hagström kuuluvat joukkoon, joka lähtee kokeilemaan siipiään Suomen rajojen ulkopuolelle.

Artikkeliin liittyviä aiheita: