KuPS:n topparipula on ohi – Ibrahim Cissé kuopiolaisten takalinjoille kahdeksi vuodeksi – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.03.2023

KuPS:n topparipula on ohi – Ibrahim Cissé kuopiolaisten takalinjoille kahdeksi vuodeksi

Uusi keskuspuolustaja pelasi viimeksi Ranskan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

KuPS on saanut paikattua reiän keskuspuolustuksessaan. Norsunluurannikkolainen Ibrahim Cissé on tehnyt kuopiolaisten kanssa 2-vuotisen sopimuksen, joka sisältää option kaudesta 2025. Tarve topparille syntyi, kun KuPS ja yhdysvaltalais-meksikolainen Robert Castellanos päättivät "yhteisymmärryksessä" yhteistyönsä lyhyeen.

24-vuotias Cissé on pelannut ison osan aikuisurastaan Ranskassa. Hän siirtyy Kuopioon maan kolmannella sarjatasolla Championnat Nationalissa pelaavasta AS Nancy-Lorrainesta. Sitä ennen hän kuului OGC Nicen organisaatioon. Cissé ei kuitenkaan lyönyt itseään läpi ja joutui hakemaan vauhtia useammastakin lainaseurasta.

AS Nancy-Lorrainessa tapahtui valmentajan vaihdos, minkä jälkeen Cissén ovi sulkeutui myös tällä saralla. Uuden valmentajan alaisuudessa peliaika jäi vähäiseksi, mikä avasi tien Kuopioon.

KuPS:lla on ollut tarkat kriteerit uudelle topparille, minkä vuoksi etsintäprosessi oli haastava ja kesti pitkään.

– Olen helpottunut siitä, että venynyt etsintä- ja rekrytointiprosessimme on päättynyt tämän pelaajan osalta. Kun haluaa pitää kiinni niistä ominaisuuksista, joita pitää tärkeimpinä, ei prosessin loppuun saattaminen ole aina kovin helppoa, KuPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Ibrahim on pelaaja, joka vastaa tärkeimpiin prioriteetteihin ominaisuuskortissamme. Lisäksi kamppailuvoimakapasiteetin lisääminen joukkueessamme ei ainakaan haittaa tulevaisuuden näkymiä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: