PalloTV - KuPS:n topparipula on ohi - Ibrahim Cissé kuopiolaisten takalinjoille kahdeksi vuodeksi
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.03.2023

KuPS:n topparipula on ohi – Ibrahim Cissé kuopiolaisten takalinjoille kahdeksi vuodeksi

Uusi keskuspuolustaja pelasi viimeksi Ranskan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

KuPS on saanut paikattua reiän keskuspuolustuksessaan. Norsunluurannikkolainen Ibrahim Cissé on tehnyt kuopiolaisten kanssa 2-vuotisen sopimuksen, joka sisältää option kaudesta 2025. Tarve topparille syntyi, kun KuPS ja yhdysvaltalais-meksikolainen Robert Castellanos päättivät "yhteisymmärryksessä" yhteistyönsä lyhyeen.

24-vuotias Cissé on pelannut ison osan aikuisurastaan Ranskassa. Hän siirtyy Kuopioon maan kolmannella sarjatasolla Championnat Nationalissa pelaavasta AS Nancy-Lorrainesta. Sitä ennen hän kuului OGC Nicen organisaatioon. Cissé ei kuitenkaan lyönyt itseään läpi ja joutui hakemaan vauhtia useammastakin lainaseurasta.

AS Nancy-Lorrainessa tapahtui valmentajan vaihdos, minkä jälkeen Cissén ovi sulkeutui myös tällä saralla. Uuden valmentajan alaisuudessa peliaika jäi vähäiseksi, mikä avasi tien Kuopioon.

KuPS:lla on ollut tarkat kriteerit uudelle topparille, minkä vuoksi etsintäprosessi oli haastava ja kesti pitkään.

– Olen helpottunut siitä, että venynyt etsintä- ja rekrytointiprosessimme on päättynyt tämän pelaajan osalta. Kun haluaa pitää kiinni niistä ominaisuuksista, joita pitää tärkeimpinä, ei prosessin loppuun saattaminen ole aina kovin helppoa, KuPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Ibrahim on pelaaja, joka vastaa tärkeimpiin prioriteetteihin ominaisuuskortissamme. Lisäksi kamppailuvoimakapasiteetin lisääminen joukkueessamme ei ainakaan haittaa tulevaisuuden näkymiä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: