”Pelimme on ollut parempaa kuin tulokset kertovat”, päävalmentaja Jussi Nuorela, VPS – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Liigacup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
15.05.2023

”Pelimme on ollut parempaa kuin tulokset kertovat”, päävalmentaja Jussi Nuorela, VPS

VPS:n alkukausi on ollut vaihteleva ja vähämaalinen. Kuudelta ensimmäiseltä kierrokselta joukkue keräsi viisi pistettä, 1-2-3, maalierolla 3-8. Tulosten valossa VPS:n pelilliset ongelmat on helppo johtaa maalintekoon. Vaasalaiskannattajat saivat odotella kauden avausosumaa ja -voittoa aina viidennelle sarjakierrokselle saakka. Viime viikonloppuna Vepsu jo johti vierasottelua AC Oulua vastaan ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta oululaiset väänsivät ottelun 2-1 voitoksi toisella puolikkaalla.

PalloTV tapasi päävalmentaja Jussi Nuorelan ja kysyi, tyydyttääkö pistesaldo? Alkukauden tappiolliset ottelut ovat pääosin olleet vähämaalisia, mitä tulosten takaa löytyy? Mistä maalinteon vaikeus johtuu?

Viime kaudella VPS suorastaan suolsi maaleja, mikä nyt on toisin? Miten Nuorela summaa VPS:n kauden tähän mennessä? Veikkausliiga jatkuu VPS:n osalta jälleen ensi maanantaina vierasottelulla FC Hakaa vastaan, mitä tuolta matsilta on lupa odottaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: