PalloTV - SJK kauppasi Terry Yegben Ruotsiin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.12.2023

SJK kauppasi Terry Yegben Ruotsiin

Topparin uusi seura IF Elfsborg maksaa satojen tuhansien suuruisen siirtokorvauksen.

SJK:n ghanalainen keskuspuolustaja Terry Yegbe jatkaa uraansa Pohjanlahden toisella puolella IF Elfsborgissa. SJK saa siirrosta korvauksen. Seura ei paljasta sen suuruutta, mutta kuvaa sitä SJK:n historian merkittävimmäksi. Transfermarktin tietojen mukaan IF Elfsborgin maksaman kipurahan suuruus on 700 000 euroa.

SJK:n teknisen johtajan Richard Dormanin mukaan Yegben siirto on yksi esimerkki seuran strategian onnistumisesta.

– SJK Akatemiaan ohjatut panostukset ovat osoittautumassa oikeaksi ratkaisuksi sekä edustusjoukkueen suorituskyvyn näkökulmasta että taloudellisesta näkökulmasta. Meidän täytyy jatkaa eteenpäin päästäksemme jälleen europeleihin ja kilpaillaksemme pokaaleista samalla vahvistaen edelleen talenttiemme kehittämistä, Dorman lausuu SJK:n verkkosivuilla.

Yegben urakehitys on ollut nopeaa. Hän tuli SJK:hon sen ghanalaisesta yhteistyöseurasta Vision FC:stä toissa kauden keväällä. Yegbe pelasi ensin yhden kesän Ykkösessä - otteluita Akatemian keskuspuolustuksessa kertyi 21.

Päättyneellä kaudella Yegbe oli jo SJK:n liigajoukkueen vakiokalustoa pelaten 25 ottelua - kaikki avauskokoonpanossa. Hyvät otteet Veikkausliigassa avasivat Yegbelle oven myös Ghanan U23 -maajoukkueeseen, jota hän edusti Afrikan mestaruuskisoissa.

Yegben siirron lisäksi SJK kertoi myös toisesta lisäyksestä seuran pelaajasiirtolistan miinuspuolelle. Kaksi kautta SJK:ssa pelannut chileläinen jatkaa uraansa muualla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: