PalloTV - Virta vie Espoosta Turkuun - Florian Krebs sopimukseen FC Interin kanssa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.01.2024

Virta vie Espoosta Turkuun – Florian Krebs sopimukseen FC Interin kanssa

Seuran toinen sopimusuutinen koskee Matias Tammista. Jo kerran lähteneeksi julistettu pelaaja palaa seuran vahvuuteen vuoden mittaisella paperilla.

FC Inter on jälleen poiminut joukkueeseensa uuden toimijan FC Hongan konkurssipesästä. Saksalainen keskikenttäpelaaja Florian Krebs on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen FC Interin kanssa. Krebs pelasi espoolaisten riveissä kaksi viime kautta. Saksalaisesta tulee kolmas nimi, joka on siirtynyt FC Hongasta FC Interiin.

Krebs on pelaaja, joka voi pelata kaikissa keskikentän keskustan rooleissa pohjapelaajasta kymppipaikkaan asti. FC Interin valmentaja Vesa Vasara on näkee hänet parhaimmillaan juuri kutospaikalla.

- Florian on kutospaikan pelaaja keskikentälle. Tietenkin minulle tuttu pelaaja: hyvä ihminen ja hyvä pelaaja. Hän pystyy toteuttamaan pelitapaa hyvin ja sopii meille hyvin vähän erilaisena pelaajana, Vasara kertoo FC Interin lehdistötiedotteessa.

Krebs on Herthan Berlinin kasvatti. Kotimaassaan hän on edustanut myös Chemnitzeriä ja Dortmundin kakkosjoukkuetta. FC Hongassa hän pelasi 52 liigaottelua.

Matias Tamminen jää FC Interiin

FC Interin vahvuudesta jo kerran poistunut Matias Tamminen palaa seuraan. Kaksi kautta turkulaisten vahvuuteen kuulunut Tamminen oli joukossa mukana, kun FC Inter esitti kiitokset seuran palveluksesta varmuudella poistuville. Valmentaja Vesa Vasara näkee Tammiselle käyttöä.

- Matias istutetaan tänä vuonna suoraviivaiseksi laitapelaajaksi ja toivottavasti löydämme hänelle siinä selkeän paikan. Hän on joutunut aikaisemmin pelaamaan erilaisissa rooleissa ja sopivan roolin löytyminen olisi tärkeää. Koemme, että hän on erittäin sopiva pelaaja meidän pelitapaamme, Vasara selittää FC Interin lehdistötiedotteessa.

Tamminen teki FC Interin kanssa sopimuksen jo kaudeksi 2021, mutta sen hän vietti kotikaupunkinsa KTP:ssä. Nuoresta iästään huolimatta Tamminen on pelannut jo 101 liigaottelua, jotka ovat kertyneet hänen tililleen FC Interin ja KTP:n lisäksi myös RoPS:ssa.

FC Interillä on nyt 26 pelaajasopimusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: