PalloTV - Ykkösen otteluohjelma on valmistunut
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.02.2024

Ykkösen otteluohjelma on valmistunut

Kausi alkaa huhtikuun puolivälissä.

Miesten uuden Ykkösen otteluohjelma on julkaistu. Sarja alkaa huhtikuun puolivälin paikkeilla samaan aikaan kuin Ykkösliiga ja naisten pääsarja, Kansallinen Liiga. Atlantis FC ja FC Vaajakoski ottavat varaslähdön kauteen perjantaina 12. huhtikuuta. Muut joukkueet aloittavat kautensa seuraavana päivänä.

Ykkösessä pelataan 12 joukkueen kaksinkertainen runkosarja, joka päättyy 31. elokuuta. Tämän jälkeen sarja jakaantuu ylempään ja alempaan loppusarjaan. Ylemmän loppusarjan voittaja nousee Ykkösliigaan ja toiseksi sijoittunut karsii toiseksi ylimmän sarjatason paikasta Ykkösliigan yhdeksänneksi sijoittuneen kanssa.

Alemman loppusarjan kaksi viimeistä putoavat Kakkoseen.

Ykkösessä on monta mielenkiintoista paikallisparia, mutta varsinaisia derbykierroksia ei ole järjestetty. Paikallisottelut ovat siroteltu ympäri kesää. Jyväskylän herruudesta pelataan Vaajakoskella 5. kesäkuuta ja Harjun stadionilla 16. elokuuta.

Pohjoisen paikallistaisto AC Oulun reservien OLS:n ja RoPS:n välillä ovat kalenterissa Oulussa 3. kesäkuuta ja Rovaniemellä 17. elokuuta. KPV ja VIFK kisaavat Pohjanmaiden paremmuudesta. VIFK - KPV on ohjelmassa jo 27. huhtikuuta. KPV:n isännöintivuoro on 29. kesäkuuta.

Pääkaupunkiseudulla peräti neljän seuran tai joukkueen kannattajat pääsevät nauttimaan paikallisotteluista. Kumpi - Atlantis FC vai Klubi 04 - on Helsingin herra selviää Pihlajamäessä 26. toukokuuta ja Töölön jalkapallostadionilla 12. elokuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: