PalloTV - Muuttopakujen jono nähty Kokkolassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.02.2024

Muuttopakujen jono nähty Kokkolassa

KPV on julkaissut viikon sisällä neljän uuden tulokkaan sopimukset.

KPV kasaa joukkuettaan kiireellä. Viimeisen viikon aikana seura on julkistanut neljän uuden pelaajan sopimukset. Heidän joukossaan ovat Badreddine Bushara (kuvassa vas.), Eric Oteng (kuvassa oik.) ja Justice Adarkwa sekä Viron pääsarjasta lainalle tuleva Sten Viidas. Bushara ja Oteng ovat vanhoja tuttuja nimiä Suomen kentiltä Ilveksen paidasta.

Bushara on tamperelaisen jalkapallomyllyn oma kasvatti, jolla on sudanilaiset sukujuuret. Hän on kolunut läpi eri ikäluokkien nuorisomaajoukkueita, mutta Veikkausliigassa kunnollinen läpimurto on jäänyt tekemättä. Kahden viime kauden aikana Busharalle kertyi 17 pelattua liigaottelua. Enimmäkseen hän on pelannut Ilveksen reservijoukkueessa ja päätti viime kautensa lainalla Järvenpään Palloseurassa.

Bushara on keskushyökkääjä, joka pystyy pelaamaan myös molemmilla laidoilla. Hänen sopimuksensa on 1+1 -vuotinen.

Oteng on ghanalainen laituri, joka pelasi 47 liigaottelua Ilveksessä kausina 2021 ja 2022. Viime vuosi hänellä kului Yhdysvaltain toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavassa Las Vegas Lights FC:ssä. Oteng pelasi 24 ottelua USL Championshipissä. Keskikenttäpelaajan diili KPV:n kanssa kattaa kauden 2024.

Adarkwa - harvinainen luonnonlapsi

Adarkwa on myös ghanalainen. Adarkwan jalkapalloilullinen tausta on sikäli harvinainen, sillä hänellä ei juurikaan ole kokemusta ohjatusta harjoittelusta. KPV:n kotisivuilla olevan uutisen mukaan Adarkwan aikaisempi kokemus jalkapallosta on lähinnä koulujen otteluista hankittua.

Adarkwa on ollut Suomessa viime syksystä lähtien. Hän on ollut aikaisemmin FC Hongan, Ilveksen ja KuPS:n testattavana. KPV teki pelaajan kanssa 1+2 -vuotisen sopimuksen.

Virolainen laituri Sten Jakob Viidas saapuu KPV:n riveihin yhden kauden mittaisella lainasopimuksella. Viidas on JK Tabasalun kasvatti, joka lähti testaamaan 18-vuotiaana siipiään Portugaliin. Kesän 2022 siirtoikkunassa hän palasi kotimaahansa ja teki sopimuksen Viron pääsarjaseuran Paide Linnameeskondin kanssa.

Nyt pelaajalle etsittiin paikkaa kehittyä ja saada kehityksen kannalta tärkeitä peliminuutteja. Se paikka löytyi KPV:stä.

KPV:llä on nyt 16 julkistettua pelaajasopimusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: