PalloTV - "Odotan tasaista kautta", päävalmentaja Vesa Vasara, FC Inter
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
03.04.2024

”Odotan tasaista kautta”, päävalmentaja Vesa Vasara, FC Inter

Jalkapallofanin pitkä ja pimeä talvi on nyt ohitse. Veikkausliiga alkaa lauantaina täyden kierroksen merkeissä otteluilla KuPS - HJK, SJK - AC Oulu, Ilves - FC Lahti, IFK Mariehamn - EIF, Gnistan - FC Inter ja FC Haka - VPS. Liiga viedään tutulla formaatilla läpi: runkosarjan jälkeen pelataan ylempi ja alempi loppusarja sekä kauden päätteeksi viimeisen europaikan ratkova lopputurnaus.

PalloTV kävi haistelemassa liigaseurojen ennakkotunnelmia Tampereen uudella stadionilla pidetyssä Veikkausliigan kauden avausinfossa.

Kolmen jutun sarjan toisena on FC Inter, joka on mainittu jopa yhtenä HJK:n kovimmista haastajista. On sitä odotettukin. FC Inter on tämän kauden Veikkausliigaseuroista yksi pisimpään yhtäjaksoisesti pelanneista ja on aikoja sitten ottanut kaupungin ykkösvaltikan perinteikkäältä Turun Palloseuralta. Mitalisijat ovat kuitenkin kiertäneet kiertäneet FC Interiä - tilillä on yksi mestaruus sekä muutama kunniakas kakkossija, joista viimeisin koronakaudella 2020.

FC Inter on nyt ensimmäistä kautta Vesa Vasaran ohjaksissa. Vieläkö kokenut valmentaja jaksaa jännittää kauden avausta? Miten valmistautuminen on päävalmentajan mielestä mennyt Aurajoen rannalla? Millainen on FC Interin joukkue päävalmentajan silmissä? Millaista liigakautta Vasara odottaa? Mitkä ovat hänen suosikit mitalisijoille?

Toimittaja ja kuvaus: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: