PalloTV - AC Oulun toimitusjohtaja vaihtuu kesäkuussa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.04.2024

AC Oulun toimitusjohtaja vaihtuu kesäkuussa

Pomon lisäksi hakuun tulee myös myyntipäällikön tehtävä.

Veikkausliigassa pelaava AC Oulu pudotti uutispommin kevätjäiden sekaan kertomalla irtisanoneensa toimitusjohtaja Hanna Väänäsen tehtävistään. AC Oulun verkkosivuilla olevan uutisen mukaan Väänänen jatkaa toimessaan kesäkuun puoliväliin saakka.

Toimitusjohtaja Väänänen sanoo tasapainoilleensa aikaa vievän työn ja perhe-elämän välillä.

- Kulunut vuosi on ollut antoisa, opettavainen sekä todella mielenkiintoinen, mutta samalla erittäin työntäyteinen. Kahden harrastavan kouluikäisen äitinä olen joutunut miettimään ajankäyttöäni sekä tekemään isoja arvovalintoja elämäntilanne huomioiden. Olen käynyt tilanteesta keskusteluja seuran puheenjohtajan sekä hallituksen kanssa, Väänänen kommentoi AC Oulun verkkosivuilla.

Toimitusjohtajan ja hallituksen väliset keskustelut ovat johtaneet siihen, että AC Oulu Oy on irtisanonut Väänäsen työsopimuksen.

- Keskusteltuamme asiasta seuran hallitus on päättänyt irtisanoa Hannan toimitusjohtajasopimuksen. Olemme sopineet Hannan kanssa, että hän jatkaa tehtävissään kesäkuun puoleen väliin saakka, mutta luonnollisesti aloitamme uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessin välittömästi, AC Oulun hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo kertoo AC Oulun verkkosivuilla.

AC Oulu etsii Väänäsen korvaajaksi henkilöä, jolla on vahvaa elinkeinoelämän tuntemusta, kokemusta myynnin sekä kumppanuusverkoston kasvattamisesta ja hallinnon pyörittämisestä. Toimitusjohtajan lisäksi seura on palkkaamassa myyntialan osaajaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: