PalloTV - "Tämä on henkilökohtaisesti iso kausi minulle", Kalle Katz, EIF
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.04.2024

”Tämä on henkilökohtaisesti iso kausi minulle”, Kalle Katz, EIF

Veikkausliigaan nousseen EIF:n alkukausi on osoittautunut juuri niin haastavaksi kuin pelättiin. Kolmen kierroksen jälkeen kasassa on yksi piste, joka tuli bussittamalla AC Oulu tehottomaksi Vantaalla pelatussa sunnuntaisessa kotiottelussa.

Evakossa pelatun AC Oulu -ottelun alla PalloTV pääsi jututtamaan Ilveksestä nousijan riveihin muuttanutta topparia Kalle Katzia. Miten hän arvioi EIF:n alkukauden suorituksen? Mitä hyvää ja mitä huonoa siinä on? Mikä on Katzin mielipide omasta pelaamisestaan?

EIF:n kotipyhättöä Tammisaaren Keskuskenttää eli nykyistä Ekenäs Sparbank Arenaa ehostetaan liigalisenssin vaatimuksia vastaavaksi. EIF:n alkukauden ohjelma onkin ollut vieraspainotteinen ja ensimmäinen kotiottelu pelattiin Vantaalla. Onko tilanne haastava joukkueen näkökulmasta?

EIF:n kausi jatkuu vierasotteluilla HJK:ta ja FC Interiä vastaan. Aiheuttaako se punttien tutinaa Katzin shortseissa?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: