PalloTV - ”Pelissämme on ollut liikaa vaihtelevuutta”, urheilutoimenjohtaja Miika Takkula, Ilves
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
07.05.2024

”Pelissämme on ollut liikaa vaihtelevuutta”, urheilutoimenjohtaja Miika Takkula, Ilves

Ilves lähti kauteen suurten odotusten saattelemana, eikä syyttä. Tamperelaisilla on pitkästä aikaa lupa odottaa sitä kauan kaivattua menestystä. Alku ei kuitenkaan ole sujunut ihan odotusten mukaisesti, mutta kaksi viime kierrosta ovat antaneet ymmärtää, että svengi on löytymässä.

Ilves-kannattajien kasvaneisiin odotuksiin löytyy perusteita. Joukkuetta vahvistettiin merkittävästi kauden alla. Muutosprosessia johtamaan palkattiin kansainväliset mitat täyttävä urheilutoimenjohtaja Miika Takkula.

Odotuksia kasvatti myös Tammelan uusi stadion, joka antaa Ilvekselle mahdollisuuden ottaa SE seuraava kauan kaivattu kehitysaskel sekä taloudellisesti että urheilullisesti.

Sarja ei kutenkaan alkanut odotetusti. Viisi ensimmäistä kierrosta tuottivat seitsemän pinnaa ja seitsemännen sijan sarjataulukossa, 2-1-2, maalierolla 8-9.

Ilves avasi kauden kahdella kotiottelulla uudella Tammelan stadionilla. Ensin nähtiin maaliton tasapeli FC Lahtea vastaan ja sitä seurasi 4-6 tappio Gnistanille. Kolmannella kierroksella Ilves kärsi 0-1 vierastappion SJK:lle.

Helpottava kauden avausvoitto tuli vieraissa IFK Mariehamnista lukemin 1-0. Viime viikonvaihteessa tamperelaiskannattajat saivat kauden ensimmäisen kotivoittonsa, kun AC Oulu kaatui 3-2.

PalloTV:n Mika Laakso tapasi urheilutoimenjohtaja Miika Takkulan ja kysyi, että onko hän ollut tyytyväinen joukkueensa alkukauteen? Mikä pelissä on tökkinyt, kun tulokset ovat antaneet odottaa itseään?

Ilves lähti kauteen korkein tavoittein ja suurin odotuksin, oliko sillä vaikutusta joukkueen tahmeaan alkukauteen? Joko kaksi perättäistä voittoa on helpottanut joukkueen ilmapiiriä? Minkälainen kokemus uusi Tammela on ollut tähän mennessä?

Sarja jatkuu Ilveksen osalta vieraspelillä EIF:iä vastan ja kotiottelulla Hakaa vastaan, minkälaisia ajatuksia nuo tulevat ottelut herättävät?

Toimittaja ja kuvaus: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: