Tuomas Talvitie – pelaaja-agentin tarina – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
13.09.2021

Tuomas Talvitie – pelaaja-agentin tarina

Tuomas Talvitie lukeutuu Suomen johtaviin pelaaja-agentteihin. Hänen agentuuriinsa asiakkaina on iso nippu Huuhkajapelaajia, kuten Joel Pohjanpalo ja Joona Toivio. Viimeksi hänellä oli sormensa pelissä HJK-kapteeni Daniel O`Shaughnessy siirrossa Saksan 2. Bundesliigaan Karsruher SC:n paitaan. PalloTV tapasi Talvitien ja tapaamisesta syntyi kaksiosainen haastattelu, jonka ensimmäisessä osassa kuulemme Talvitien omaa tarinaa 20-vuotiselta agenttiuralta. Miten hän päätyi alalle? Minkälainen kokemus se on ollut? Mitä hän pitää tärkeänä yhteistyössä pelaajien kanssa?

Toimittaja: Raine Pernu
Kuvaus: Junnu Leskelä
Leikkaus: Janne Dahlman