PalloTV - Coubronne siirtyy Lahdesta Maarianhaminaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.01.2022

Coubronne siirtyy Lahdesta Maarianhaminaan

IFK Mariehamn on allekirjoittanut yksivuotisen pelaajasopimuksen Jean-Christophe Coubronnen kanssa. Ranskalaisen puolustajan edellinen seura oli FC Lahti, jossa hän pelasi viimeiset kolme kesää. Coubronne tuli Suomeen KTP:n kautta, jota hän edusti Ykkösessä kesällä 2018. Ennen rantautumistaan Pohjolan perukoille Coubronne pelasi portugalilaisessa SC Olhanensessa.

Coubronne on pelannut Suomessa 61 liiga- ja 23 Ykkösen ottelua.

Oikean pakin paikka on ominaisin pelipaikka Coubrennelle, mutta hän pystyy tarvittaessa pelaamaan jokaisella puolustuslinjan tontilla.

– Hän on rutinoitunut puolustuspelaaja, jolla on ollut vakaa asema liigassa useamman kauden ja nyt hän vahvistaa meidän takalinjojamme. Tunnemme hänet toki hyvin, koska hän on ollut kentällä vastassa useampana kautena. Hän on pelillisesti taitava puolustaja, joka on saanut oppinsa Ranskassa, Italiassa ja Portugalissa, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson taustoitti sopimusta IFK Mariehamnin tiedotteessa.

Viime viikolla IFK Mariehamn vahvisti rivejään yhdellä keskikenttäpelaajalla ja yhdellä topparilla. Johan Mkhwanazi on 23-vuotias eteläafrikkalainen keskuspuolustaja, joka on pelannut viimeksi Cape Town All Stars FC:ssä. Hänen sopimuksensa on 1+1 -vuotinen seuran yksipuolisella optiolla.

Keskikentälle hankittu zimbabwelainen Phil Ngulube on erikoinen tapaus. Hänestä ei löydy tietoja internetin kautta. Edes yleensä asioista hyvin perillä oleva Transfermarkt ei tunne pelaajaa ainakaan tällä nimellä. Ngulube on jo 25-vuotias, mutta IFK Mariehamnin kertoman mukaan hän on siitä huolimatta pelannut vain akatemiatasolla. Pelaajan historiaan kuuluu tiettävästi otteluita Zimbabwen U23 -maajoukkueessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: