PalloTV - PalloTV:n uusi ilme ja uudet kujeet

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.02.2022

PalloTV:n uusi ilme ja uudet kujeet

Uudistus tuo mukanaan sisällöllisiä, ulkoasullisia ja teknisiä muutoksia.

PalloTV on uudistunut. Vuoden vaihteesta alkaen hiottu muutos pitää sisällään sisällöllisiä, ulkoasullisia ja teknisiä uudistuksia.

Tarkkasilmäisimmät ovat jo huomanneet uuden graafisen ilmeen. Perusrakenne on sama, mutta pieni kasvojen kohotus on muuttanut sivuston rakenteen dynaamisemmaksi, iskevämmäksi ja selkeämmäksi.

Otsikkojen ympärillä tehty työ on näkyvin osa graafisen ilmeen muutosta. Otsikkojen fontti on nyt huomattavasti aikaisempaa isompi, mikä tekee niistä entistä selkeämpiä ja helppolukuisempia. Uutisvirran otsikoista on poistettu myös kaikki toissijainen tieto, mikä helpottaa lukijaa kiinnostavien juttujen poiminnassa.

Graafisen ilmeen muokkaukseen on kuulunut myös paljon hienosäätöä kuten valokuvien kuvasuhteen muutoksia ja aihealueiden värimaailmojen päivitystä.

Sähkeuutiset ovat tulleet mukaan kokonaan uutena elementtinä. Niissä on mahdollista julkaista lyhyitä ja mahdollisesti nopeaa reagointia vaativia uutisia. Sähkeet löytyvät omalta välilehdeltään etusivun oikeasta yläkulmasta. Sähkeet eivät jää talteen - aina, kun uusi pikku-uutinen julkaistaan, vanhin eli viides sähke poistuu eikä ole enää nähtävissä.

Valokeilassa -osio entistä paremmin valokeilaan

PalloTV:n oma tuotanto käynnistyy jälleen, kun hiljaisin osa pre-seasonista on ohitse. PalloTV:llä on ollut Valokeilassa -niminen osio syvääluotaaville otteluiden ulkopuolisille haastatteluille. Valokeilassa saa nyt pysyvän paikkansa etusivulla. Sen tunnistaa omasta otsikosta ja mustasta taustasta.

Merkittävimmät haastattelut julkistetaan aina ensin uutisvirrassa, mutta osa niistä menee suoraan Valokeilassa -osioon. Tällä osiolla ei ole omaa laskeutumissivua. Haastattelut ovat kuitenkin nähtävissä myöhemminkin sarjan omilla laskeutumissivuilla ja etusivun uutisvirrassa tai esimerkiksi erotuomarihaastattelut pelkästään uutisvirrassa.

HJK on tämän vuoden ensimmäinen seura, joka esiintyy Valokeilassa. PalloTV:n vieraina ovat mm. toimitusjohtaja Aki Riihilahti, päävalmentaja Toni Koskela ja kotimaan kentille palannut Joona Toivio. Klubin kuulumisia pääsee seuraamaan tästä viikonvaihteesta alkaen.

Ruutu+:n maalikoosteet jatkossakin PalloTV:ssä

PalloTV jatkaa yhteistyötä kotimaisten pääsarjojen lähetysoikeudet omistavan Nelonen Median kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että omien otteluraporttien lisäksi Ruutu+:n maalikoosteet kaikista otteluista näkyvät PalloTV:n sivuilla entiseen tapaan.

PalloTV:n uudistus mahdollistaa julkaisujen blokkaamisen etusivun uutisvirrasta. Kaikkein konkreettisimmillaan tämä uusi ominaisuus tulee käyttöön syksyllä, jolloin ottelut keskittyvät viikonloppuihin ja merkityksettömien otteluiden osuus kasvaa. Kilpailullisesti merkityksettömän ottelun, josta ei tule raporttia tai haastatteluita, maalikooste voidaan tarvittaessa julkaista pelkästään sarjan omilla laskeutumissivuilla. Kiinnostavimmat ottelut ja ennen kaikkea oma tuotanto saavat näin enemmän tilaa.

Uudistukset jatkuvat vielä. PalloTV tuo mm. omia asiantuntijoitaan esille kevään aikana. Studiolähetyksetkin on tarkoitus aloittaa.

PalloTV:n sivuston uudistuksesta on vastannut Codemate, jonka käsialaa edellinenkin versio oli.