PalloTV - PalloTV ja Flashscore yhteistyöhön
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.05.2022

PalloTV ja Flashscore yhteistyöhön

PalloTV ohjaa tuloksia etsivät Flashscoreen, joka julkaisee PalloTV:n tuotantoa omilla sivuillaan.

Jalkapalloilun uutis- ja ajankohtaissivusto PalloTV sekä tulospalvelu Flashscore, entinen Livetulokset, ovat käynnistäneet yhteistyön. Yhteistyön myötä PalloTV:n etusivulle on ilmestynyt linkki Flashscoren tulospalveluun. Vastavuoroisesti Flashscore ryhtyy julkaisemaan PalloTV:n sisältöjä omilla sivuillaan.

– Tämä on merkittävä yhteistyösopimus PalloTV:lle. Flashscore on korkeatasoinen tulospalvelu, joka auttaa meitä palvelemaan suomalaista futisyhteisöä yhä paremmin. Jalkapallokansalle tätä tehdään. Eikä meitä tietenkään haittaa sekään, että Flashscore julkaisee sisältöjämme omilla sivuillaan, sanoo PalloTV:n tuottaja Junnu Leskelä.

Myös Flashscoren maajohtaja Kimmo Helle on tyytyväinen sopimukseen.

– Olemme ryhtyneet julkaisemaan tulosten yhteydessä myös juttuja, ja PalloTV:llä osataan jalkapalloilu. Heidän sisältönsä ovat asiantuntevia. Niistä todella välittyy se, että asialla ovat laji-ihmiset. Lisäksi heidän videotuotantonsa on korkealaatuista, joten tätä ei tarvinnut pitkään miettiä. Yhdessä pystymme palvelemaan futisyleisöä entistä monipuolisemmin, Helle summaa.