PalloTV - Kesäkuulumiset - jalkapalloilija Ilmari Niskanen
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
30.05.2022

Kesäkuulumiset – jalkapalloilija Ilmari Niskanen

PalloTV käynnistää uuden kesäsarjan. Ensimmäinen jakso julkaistaan näin sivustolla, mutta jatkossa kesäsarjaa nähdään ainoastaan PalloTV:n some-kanavilla. Sarjassa esitellään Suomen kesässä vastaan tulevia ajankohtaisia, ajattomia tai muuten vain mielenkiintoisia hahmoja, ja kysytään heidän kesäkuulumisensa, unohtamatta tiedustella heidän suhdettaan rakkaaseen lajiimme.

Ensimmäisenä on vuorossa skotlantilaisjätti Dundee Unitedia edustava Ilmari Niskanen, 24, johon törmäsimme eilen illalla KuPS-HJK-ottelun jälkimainingeissa Kuopion Väre Areenalla. Ilmari on ollut kotipuolessa Savossa viettämässä minilomaa ennen Huuhkajien tämän päiväistä kokoontumista Kansojen Liigan otteluihin. Vilkkaan loman keskellä Ilmari ehti pysähtyä kertomaan kuulumisistaan.