PalloTV - PalloTV ylpeänä esittää: Futisseuroja Suomesta, jakso 5: FC Ysikaks Nivala
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.07.2022

PalloTV ylpeänä esittää: Futisseuroja Suomesta, jakso 5: FC Ysikaks Nivala

Jalkapallovalmentaja Janne Husu on erikoistunut U12-ikäluokkien valmennukseen. Hän otti tehtäväkseen tutustua muutamiin maamme johtaviin junioriseuroihin, ja samalla esitellä niiden toimintaa meille muillekin. Syntyi ohjelmasarja ”Futisseuroja Suomesta”, jossa Husu vierailee muun muassa SJK:n, Ilveksen, TPS:n ja FC Espoon junioriorganisaatioissa tutustumassa niiden U12-toimintaan. Sarjan viides jakso vie meidät suurseurojen jälkeen perehtymään täysin erilaiseen ympäristöön, nivalalaisen FC Ysikakkosen toimintaan.

– Sarjan tavoitteena oli saada seurat avaamaan omia toimintoja ja perustelemaan, miksi he pärjäävät niin hyvin omilla alueillaan. Futisseuroja Suomesta-sarjan tarkoituksena on jakaa tätä tietoa myös muille seuroille ja asiasta muuten kiinnostuneille, Husu summaa.

– Vastaanotto seuroissa oli tosi upea. Kaikki seurat olivat heti mukana, ja niissä oltiin erityisen kiitollisia siitä, että aihealueena on juuri U12-ikäluokat, koska junioriurheilu jää usein liian pienelle huomiolle, Husu kiittelee.

PalloTV julkaisee jakson yhteistyössä Peliasennon kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: