PalloTV - HJK:n keskikenttä rakentuu - Lingmanin laina jatkuu ja uusi nimi Kreikan pääsarjasta
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
16.01.2023

HJK:n keskikenttä rakentuu – Lingmanin laina jatkuu ja uusi nimi Kreikan pääsarjasta

Georgios Kanellopoulos ei tule vain piipahtamaan - sopimus 2+1 -vuotinen.

HJK rakentaa keskikenttäänsä. Viime kauden lopulla lainalle palanneen ja tärkeän roolin keskikentällä ottaneen Lucas Lingmanin lainasopimus Helsingborgista on saanut jatkoa myös tulevan kesän ajaksi. Lainasopimus kattaa koko kauden. Uutena miehenä HJK:n rinkiin liittyy Georgios Kanellopoulos, joka on pelannut Kreikan U21:n maajoukkueessa.

Kanellopoulosin hankinta on HJK:lle pitkän tähtäimen satsaus. Kuun lopussa 23 vuotta täyttävä keskikenttäpelaaja teki Klubin kanssa 2+1 -vuotisen sopimuksen.

Kanellopoulosin edellinen seura on Kreikan pääsarjassa pelaava Asteras Tripoli FC. Hän pelasi esiintyi säännöllisesti joukkueensa riveissä viime kaudella, mutta ei ollut uuden valmentajan mieleen ja putosi penkille käynnissä olevan kauden aikana.

Kanellopoulos viihtyy parhaiten keskikentän keskustassa, mutta HJK:n valmennusjohto uskoo hänen olevan monikäyttöinen pelaaja.

– Georgios on taitava ja monipuolinen keskikenttäpelaaja, jolla on perusominaisuudet useampaan keskikentän rooliin, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kommentoi seuran verkkosivuilla.

HJK:n pelaajatarkkailijoiden päällikkö Henri Määttä komppaa Koskelaa.

– Data tukee Georgioksen vahvuuksia. Lisäksi hän on vielä nuori, eteenpäin pyrkivä pelaaja, jollaisia HJK haluaa nähdä kehittymässä ammattimaisessa organisaatiossaan.

Kreikan pääsarjan lisäksi Kanellopoulos on pelannut kahdeksan ottelua kotimaansa U21-maajoukkueessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: