PalloTV - Rahaa tulee, avainpelaaja menee - Paulo Ricardo siirtyy Saudi-Arabiaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.01.2023

Rahaa tulee, avainpelaaja menee – Paulo Ricardo siirtyy Saudi-Arabiaan

KuPS kertoo varautuneensa talven pelaajamarkkinoilla Ricardon siirtoon.

KuPS on kaupannut brasilialaisen topparinsa Paulo Ricardon, joka siirtyy pelaamaan Saudi-Arabian toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Ricardon uusi seura on Al-Hazem FC. Hänellä oli voimassaoleva sopimus, minkä myötä KuPS saa korvauksen siirrosta. Sen suuruus ei ole tiedossa - Transfermarkt on määritellyt pelaajan arvoksi 600 000 euroa.

Ricardo tuli KuPS:n riveihin kesän 2021 siirtoikkunassa. Hän osoittautui oivaksi hankinnaksi ja nousi Veikkausliigan puolustajien eliittiin. Ricardo pelasi KuPS:ssa 37 liiga- ja viisi Suomen Cupin ottelua sekä luuti puolustuksessa myös seuran euro-otteluissa.

Ricardon siirtyminen jättää ison loven KuPS:n puolustukseen, mutta yllätyksenä kauppa ei tullut. Seuran tuoreen valmentajan Pasi Tuutin mukaan KuPS oli tietoinen tulevasta siirrosta ja on osannut myös siihen valmistautua.

– Olemme pystyneet varautumaan hänen lähtöönsä. Olemme hyvässä tilanteessa joukkueen rakentamisen suhteen ja viimeiset palaset tulevat loksahtamaan kohdalleen lähiaikoina. Rakennamme varmasti sellaista joukkuetta, jonka 100-vuotias perinteinen jalkapalloseura ansaitsee varsinkin näin juhlavuonna, Tuutti vakuuttelee KuPS:n verkkosivuilla.

Ricardon uuden seuran kotipaikka on 130 000 asukkaan Ar Rass, joka sijaitsee noin 400 kilometrin päässä Saudi-Arabian pääkaupungista Riadista luoteeseen. Vuonna 1957 perustettu seura pelasi pääsarjassa ensimmäisen kerran kaudella 2005-06. Al-Hazem FC sijoittui parhaimmillaan kolmesti seitsemänneksi, kunnes putoaminen oli edessä kauden 2010-11 päätteeksi. Sen jälkeen seura käväisi vielä kahteen otteeseen pääsarjassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: