PalloTV - IFK Mariehamn teki sopimuksen Alan Henriquen kanssa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.02.2023

IFK Mariehamn teki sopimuksen Alan Henriquen kanssa

Kuva: IFK Mariehamn

Puolustaja pelasi Saarella edellisen kerran kaudella 2021.

Brasilialainen Alan Henrique palaa IFK Mariehamnin nuttuun. Topparina viihtyvä Henrique on tehnyt tämän kauden mittaisen sopimuksen seuran kanssa. Hän pelasi IFK Mariehamnissa kaudella 2021. Henriquen on tarkoitus paikata Patrik Raitasta, joka on pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Edellisen visiittinsä aikana Henrique pelasi 14 liigaottelua IFK Mariehamnin paidassa. Hän siirtyi FC Lahteen kaudeksi 2022, mutta ottelut Mustien Kuhnurien riveissä jäivät vain viiteen. Henrique lähti kesän siirtoikkunassa Guatemalaan, jonka pääsarjaa hän on pelannut tähän asti. Santa Lucía Cotzumalguapa FC on ollut Henriquen seura Keski-Amerikassa.

Henrique pelasi Suomessa myös kaudella 2017, jolloin hän edusti turkulaista FC Interiä. Kesäkuussa 32 vuotta täyttävän Henriquen pelaajahistorian seuraluettelo on pitkä kuin nälkävuosi. Brasilian, Guatemalan ja Suomen lisäksi hän on pelannut eri seuroissa Portugalissa, Qatarissa, Indonesiassa ja Albaniassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: