PalloTV - PalloTV ylpeänä esittää: Futisseuroja Suomesta, jakso 3: Turun Palloseura
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
11.04.2022

PalloTV ylpeänä esittää: Futisseuroja Suomesta, jakso 3: Turun Palloseura

Jalkapallovalmentaja Janne Husu on erikoistunut U12-ikäluokkien valmennukseen. Hän otti tehtäväkseen tutustua muutamiin maan johtaviin junioriseuroihin, ja samalla esitellä niiden toimintaa meille muillekin. Syntyi ohjelmasarja ”Futisseuroja Suomesta”, jossa Husu vierailee muun muassa SJK:n, Ilveksen, TPS:n ja FC Espoon junioriorganisaatioissa tutustumassa niiden U12-toimintaan. Sarjan kolmas jakso vie meidät Turkuun perehtymään TPS:n toimintaan.

– Sarjan tavoitteena oli saada seurat avaamaan omia toimintoja ja perustelemaan, miksi he pärjäävät niin hyvin omilla alueillaan. Futisseuroja Suomesta-sarjan tarkoituksena on jakaa tätä tietoa myös muille seuroille ja asiasta muuten kiinnostuneille, Husu summaa.

– Vastaanotto seuroissa oli tosi upea. Kaikki seurat olivat heti mukana, ja niissä oltiin erityisen kiitollisia siitä, että aihealueena on juuri U12-ikäluokat, koska junioriurheilu jää usein liian pienelle huomiolle, Husu kiittelee.

PalloTV julkaisee jakson yhteistyössä Peliasennon kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: